Cele mai citite
 


Bihor: Senatorul Cornel Popa (PNL) şi-a donat indemnizaţia secţiei de angiografie de la Spitalul Judeţean
vineri, 9 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Senatorul PNL Cornel Popa a declarat joi că şi-a donat indemnizaţia de parlamentar pe o lună către serviciul de angiografie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean din Oradea, el menţionând că face precizarea "pentru a înlătura discuţiile care sunt pe acest subiect".
Liberalul a pus la dispoziţia presei ordinul de încasare de la BCR prin care se dovedeşte că banca a încasat, pentru transfer, suma de 4.097 de lei, reprezentând "donaţie Popa Cornel consumabile angiograf".
"Eu am cedat această sumă angiografulului de la spital, care este 'copilul meu de suflet'. Pentru celălalt copil de suflet, Autostrada Transilvania, deocamdată, trebuie să mai sufăr" a spus, în conferinţă de presă, Cornel Popa.
Parlamentarul a menţionat că, potrivit Constituţiei, aceşti bani le revin de drept, neputându-li-se lua, şi ar putea servi pentru munca în teritoriu.
''Deşi practic această muncă în teritoriu şi am depus chiar şi interpelări, în această perioadă, a protestului, am considerat că trebuie să înlătur suficiente discuţii care sunt pe marginea acestui subiect şi să renunţ la indemnizaţie, deşi am destule obligaţii şi nu îmi va fi uşor. Dar asta este o altă problemă şi este o chestiune personală', a subliniat Cornel Popa.
Inaugurarea celui mai modern angiograf din ţară a fost oficiată în martie 2008 de ministrul liberal Eugen Nicolăescu, în secţia de cardiologie a Spitalului Clinic Judeţean Oradea. Cu o investiţie de peste un milion de euro asigurată de Ministerul Sănătăţii Publice, spitalul din Oradea a devenit un important centru regional pentru bolnavii de cardiopatie ischemică şi pentru persoanele cu preinfract şi infarct. AGERPRES/(A-Eugenia Paşca)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bihor: Centru Regional de Oncologie la Oradea, investiţie Medicana Group Consilierii municipali orădeni au aprobat, luni, iniţierea înfiinţării unui centru regional de oncologie dotat cu echipament medical de ultimă generaţie. Aceştia au aprobat procedura de atribuire a contractului de asociere cu o firmă privată - Medicana Group - pentru realizarea acestei instituţii medicale...
Bihor: Centru de cardiologie intervenţională, la Oradea Viceprimarul municipiului Oradea Gheorghe Carp a prezentat marţi, într-o conferinţă de presă, detalii cu privire la aprobarea proiectului 'Centru euroregional pentru intervenţii invazive cardio-vasculare', ce va înfiinţat până la sfârşitul anului în oraş.
Bihor: Lucrări de reabilitare în spitalele orădene, anunţate de autorităţi Oradea, 27 oct /Agerpres/ - Reprezentanţii Primăriei Oradea şi ai Consiliului Judeţean Bihor au anunţat miercuri, într-o conferinţă de presă comună, o serie de măsuri pentru reabilitarea şi modernizarea spitalelor orădene, inclusiv a celui mai mare spital judeţean, preluat recent de primărie de la CJ...
Bihor: Primăria Oradea doreşte organizarea unui sistem sanitar modern Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a prezentat miercuri, în conferinţă de presă, strategia municipalităţii pentru crearea unui sistem modern de sănătate, capabil să atingă în 5-10 ani standardele medii de performanţă ale ţărilor din Uniunea Europeană.
Bihor: Directorul medical al Ambulanţei, demis de Ministerul Sănătăţii Directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Bihor, dr. Daniela Petrişor, a fost demisă, luni, printr-o dispoziţie a Ministrului Sănătăţii, după ce s-au descoperit mai multe nereguli din perioada când aceasta era manager al serviciului, a declarat luni, pentru AGERPRES, Gheorghe Pintea...
Bihor: Centru de zi pentru copii cu sindromul Down, prin finanţare europeană Copiii şi tinerii cu sindromul Down din Oradea vor avea, în martie 2012, un centru de zi nou, modern, adaptat persoanelor cu dizabilităţi, adecvat cerinţelor europene, care va fi realizat printr-un proiect al Primăriei Oradea cu finanţare din Programul Operaţional Regional 2007-2013.