Cele mai citite
 


Mehedinţi: Unitate spitalicească fără apă caldă în Drobeta Turnu Severin
vineri, 9 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Grecescu, divizie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Drobeta Turnu Severin, unde funcţionează secţiile Dermatologie şi Contagioase, a rămas de două săptămâni fără apă caldă.
Directorul responsabil cu sectorul îngrijiri medicale din cadrul SJU, Elena Bololoi, a declarat joi, pentru AGERPRES, că această situaţie se datorează avarierii reţelelor de apă caldă provocată de frigul din perioada iernii.
'Administraţia spitalului va identifica fonduri pentru execuţia lucrărilor de schimbare a echipamentelor scoase din funcţiune. Sperăm că în cel mult zece zile bolnavii să aibă apă caldă', a precizat Bololoi.
Potrivit acesteia, până când defecţiunile vor fi remediate, cele peste 40 de persoane internate în cele două secţii sunt nevoite să încălzească apă pe calorifere pentru a o utiliza pentru igiena corporală. AGERPRES/(AS-Florian Copcea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Medicul Victor Maliborschi, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Medicul ortoped Victor Maliborschi este manager cu drepturi depline al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin pentru următorii trei ani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al SJU dr. Cristian Jianu.
Mehedinţi: Spitalul Judeţean achiziţionează aparate pentru încălzirea saloanelor Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin va achiziţiona aparate de aer condiţionat tip inverter pentru încălzirea saloanelor bolnavilor şi a celorlalte spaţii de diagnosticare şi tratament.
Mehedinţi: Investiţie finalizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Lucrările de modernizare la secţia ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin au fost finalizate vineri, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu.
Mehedinţi: Bani pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin a obţinut, în luna decembrie, de la bugetul de stat, suma de 2,3 milioane de lei, pentru plata arieratelor şi aprovizionarea cu medicamente şi materiale sanitare, a declarat luni, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi...
Mehedinţi: Blocul materno-infantil din Drobeta Turnu Severin, recepţie finală Blocul materno-infantil din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din municipiul Drobeta Turnu Severin a fost recepţionat, joi, în prezenţa reprezentanţilor autorităţilor judeţului Mehedinţi, Ministerului Sănătăţii şi a Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS). Lucrările de execuţie ale unităţii...
Mehedinţi: Preşedintele CJAS a cerut conducerii SJU Drobeta să asigure căldura în saloane Drobeta Turnu Severin, 11 oct /Agerpres/- Preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi, Ion Mîţu, a cerut conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin să identifice o sursă alternativă de încălzire a saloanelor cu bolnavi.