Cele mai citite
 


Prelevare de organe efectuată la Spitalul Judeţean din Timişoara
vineri, 9 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
La Spitalul Judeţean Timişoara a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, cea de-a patra prelevare de organe din acest an, de la donor fiind recoltate rinichii şi ficatul.
'Pacienta, în vârstă de 62 de ani, a fost declarată în moarte cerebrală miercuri dimineaţa, în urma unui accident vascular cerebral. În ciuda eforturilor noastre de a o menţine în viaţă, din păcate, am fost nevoiţi sa anunţăm diagnosticul de moarte cerebrala. Familia şi-a dat acordul pentru prelevarea ficatului, care va fi preluat de echipa de medici din Bucureşti, iar rinichii prelevaţi vor ajunge la Cluj', a declarat joi asistentul medical Dan Ilincariu, coordonator Transplant din cadrul spitalului. AGERPRES/(AS-Otilia Halunga)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: O nouă prelevare de organe, la Spitalul Judeţean Timişoara Medici din cadrul Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, împreună cu specialişti din Bucureşti şi din Cluj, au prelevat în noaptea de marţi spre miercuri, ficatul şi rinichii de la o pacientă ce intrase în moarte cerebrală, în urma unui accident vascular...
O nouă prelevare de organe la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Timişoara Medici din cadrul Secţiei de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara, împreună cu specialişti din Bucureşti şi din Cluj, au prelevat în noaptea de duminică spre luni, ficatul şi rinichii de la o tânără din Arad, care suferise un accident vascular cerebral.
Timiş: Prima prelevare de organe din acest an, la Spitalul Judeţean Timişoara, 8 ian /Agerpres/ - Prima prelevare de organe din acest an a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara.
Timiş: Prelevare de organe, la Spitalul Judeţean Timişoara Medicii de la Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara, împreună cu medici din Bucureşti şi din Cluj, au efectuat, în noaptea de marţi spre miercuri, cea de-a treia prelevare de organe din acest an.
Timiş: O nouă prelevare de organe la Spitalul Judeţean O nouă prelevare de organe, a 16-a din acest an, a avut loc, miercuri dimineaţă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, de la un bărbat de 40 de ani care a suferit un accident vascular cerebral, în urmă cu o săptămână, şi a intrat în moarte cerebrală.
Timiş: Prima prelevare de ţesut osos din acest an, la Spitalul Judeţean Timişoara Timişoara, 22 feb /Agerpres/ - O echipă de chirurgi de la Clinica de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, împreună cu specialişti din Bucureşti şi Cluj, au efectuat, marţi dimineaţă, cea de-a noua prelevare de organe din acest an, în cadrul căreia s-a...