Cele mai citite
 


Prinţul moştenitor saudit efectuează examene medicale în SUA
vineri, 9 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prinţul Nayef, moştenitorul tronului Arabiei Saudite, a sosit în Statele Untie ale Americii unde efectuează o serie de examene medicale, a anunţat vineri televiziunea publică saudită, citată de Reuters.
Prinţul saudit se află într-o clinică din Cleveland pentru a fi supus unui examen medical de rutină, a indicat sursa citată fără alte precizări.

Regele Abdallah l-a desemnat drept urmaş la tronul ţării pe prinţul Nayef, care deţine portofoliul internelor, în luna octombrie a anului trecut, după ce prinţul moştenitor Sultan a decedat la New York din cauza unui cancer la colon.

În vârstă de 78 de ani, Nayef este considerat un conservator adept al sectei musulmane intransigente Wahbi şi a administrat afacerile regatului în absenţa regelui, care a avut la rândul său probleme de sănătate.AGERPRES/(Florence Bedreagă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: Lansarea celui mai amplu studiu de testare clinică pentru tratamente personalizate contra cancerului Bolnavi în stadiu avansat de cancer vor primi tratamente personalizate, care vor lua în calcul mai ales mutaţii specifice ale tumorilor şi mai puţin tipul maladiei, în cadrul celui mai amplu şi riguros studiu de testare clinică realizat până în prezent în acest domeniu, a anunţat National Cancer Institute...
Preşedintele parlamentului croat Boris Sprem, bolnav de cancer, a decedat într-un spital din SUA Preşedintele parlamentului croat Boris Sprem, internat în luna august într-un spital din oraşul american Houston, a decedat duminică din cauza cancerului de care suferea, au anunţat surse oficiale croate, citate de agenţiile France Presse şi EFE.
Operaţie de cancer la colon transmisă în direct prin utilizarea tehnologiei de realitate virtuală O operaţie de cancer la colon a fost transmisă în direct, joi, de un chirurg din Marea Britanie, utilizând tehnologia de realitate virtuală, care a dat privitorului senzaţia că se află chiar în sala de operaţie, relatează AFP, menţionând că acest procedeu poate contribui la formarea medicilor şi permite...
Consumul zilnic de cafea reduce riscul de recădere în cazurile de cancer de colon (studiu) Consumul zilnic de cafea cu cofeină creşte posibilitatea de a supravieţui unui cancer la colon şi protejează pacienţii trataţi deja de o revenire a acestei boli, susţine un studiu publicat în revista britanică 'Journal of the clinical Oncology', transmit AFP şi EFE.
Peste un milion de femei din SUA, tratate inutil de cancer la sân în ultimii 30 de ani Mamografii de rutină au făcut ca peste un milion de femei din Statele Unite ale Americii să fie tratate în mod inutil împotriva cancerului de sân în ultimii 30 de ani, deşi tumorile nu ar fi ajuns niciodată la un stadiu avansat, potrivit unui nou studiu american publicat joi în New England Journal of...
Prof.dr. Mircea Bârsan: Inima artificială va salva pacienţii cu insuficienţă cardiacă cronică - interviu - Prof.univ.dr. Mircea Bârsan, renumitul chirurg de la Institutul Inimii 'Niculae Stăncioiu' din Cluj-Napoca, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES, în care vorbeşte despre premisele realizării primului transplant de inimă artificială din România.