Cele mai citite
 


Satu Mare: Sediul Ambulanţei va fi reabilitat
vineri, 9 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare va intra în reparaţii capitale în vara acestui an, finanţarea fiind asigurată de Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare şi Ministerul Sănătăţii (MS).
Potrivit unui comunicat de presă al CJ Satu Mare transmis, joi, AGERPRES, în cursul anului trecut a fost realizat studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic pentru reabilitarea în întregime a sediului SJA Satu Mare, valoarea estimată fiind de 2,6 milioane lei. Proiectul de reabilitare a fost aprobat de MS, alocând într-o primă fază suma de 500.000 de lei pentru demararea lucrărilor de reparaţii capitale a sediului şi a garajelor.
Lucrările, ce vor demara în vara acestui an, vor începe cu reabilitarea clădirii de birouri, a sălilor de aşteptare, a camerelor de odihnă pentru personalul medical de gardă, precum şi a magaziei.
Clădirea a fost construită în 1972, locaţie dedicată birourilor spitalului, iar în 1996 conform protocolului s-a predat SJA, an în care s-a realizat doar o igienizare a clădirii. De atunci, imobilul nu a suferit nicio reparaţie, în prezent fiind într-o stare avansată de degradare.
Proiectul presupune reabilitarea în întregime a clădirii şi a garajelor, cu lucrări de interior-exterior, refacerea instalaţiilor sanitare şi electrice, precum şi reabilitarea termică a imobilului.
CJ Satu Mare va cofinanţa proiectul cu 5% din valoarea lucrărilor. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Ambulanţa ar mai avea nevoie de 20 de angajaţi Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare ar mai avea nevoie de 20 de angajaţi pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii optime, în perioade cu solicitări multe, cum ar fi cele cu caniculă.
Satu Mare: Serviciul de Ambulanţă ar avea nevoie de peste 50 de angajaţi şi 10 autospeciale Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Satu Mare ar avea nevoie de peste 50 de angajaţi şi zece autospeciale noi pentru a avea o structură corespunzătoare numărului de locuitori din judeţ.
Ministerul Sănătăţii: 85 de milioane de lei pentru serviciile de ambulanţă şi unităţile de primiri urgenţe, la rectificarea bugetară Ministerul Sănătăţii (MS) în colaborare cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne vor beneficia de o rectificare a bugetului pentru Sistemul naţional de asistenţă medicală de urgenţă şi de prim ajutor calificat.
Satu Mare: Ambulanţa SMURD, în revizie Satu Mare, 29 mar /Agerpres/ - Singura ambulanţă SMURD din municipiul Satu Mare se află în reparaţii pentru câteva zile, urgenţele urmând a fi asigurate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare.
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.