Cele mai citite
 


Suceava: Parc de agrement de 400.000 de euro, la Spitalul judeţean
vineri, 9 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, şi managerul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, Vasile Râmbu, au semnat, joi, contractul de execuţie care vizează modernizarea parcului de agrement al unităţii spitaliceşti.
Proiectul, în valoare de 400.000 de euro, este finanţat din Fondul de Mediu (92%) şi CJ Suceava (8%), şi are o perioadă de execuţie de 12 luni. Flutur a precizat că parcul are o suprafaţă de 2,5 hectare, iar proiectul de modernizare presupune plantarea a 2,6 kilometri de gard viu, 810 metri liniari de alei cu piatră cubică, 112 stâlpi de iluminat cu trei şi un braţ, o fântână arteziană şi sistem automat de irigat.
''Este un proiect care se referă la creerea condiţiilor din curtea spitalului, atât pentru pacienţi, cât şi pentru cei care vin la spital să-şi viziteze rude, prieteni, cunoscuţi şi întregim investiţia, în acest fel, de la spitalul judeţean Suceava'', a spus Flutur, adăugând că speră să primească în viitorul apropiat şi finanţare, de la Ministerul Sănătăţii, pentru anveloparea spitalului, în valoare de aproximativ şase milioane de lei.
Râmbu a declarat că din 2009, când a preluat conducerea spitalului, şi până în prezent s-au făcut investiţii de peste 10 milioane de euro, din care două milioane de euro numai în aparatură medicală.AGERPRES/(A-Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Alte cinci secţii ale Spitalului judeţean modernizate cu bani de la MS, BM şi CJ La Spitalul de urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava au fost inaugurate, luni, alte cinci secţii reabilitate şi modernizate, cu finanţare de la Ministerul Sănătăţii, Banca Mondială şi Consiliul Judeţean (CJ) Suceava. Valoarea lucrărilor de reabilitare şi dotarea cu mobilier a secţiilor se ridică la...
Suceava: 270.000 lei pentru reabilitarea Secţiei de urologie din cadrul Spitalului de Urgenţă Secţia de urologie din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a fost inaugurată, vineri, lucrările de reabilitare şi igienizare fiind realizate în baza unei investiţii de peste 270.000 de lei, finanţată în părţi egale de Consiliul Judeţean (CJ) şi Primăria Suceava.
Spitalul Judeţean Suceava pune la dispoziţie medici, asistente şi aparatură medicală pentru răniţii din Bucureşti Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava pune la dispoziţie personal şi aparatură medicală pentru a ajuta unităţile medicale bucureştene care au în îngrijire victime ale tragediei din Club Colectiv din Bucureşti, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, managerul SJU Suceava, Vasile Râmbu.
Prelevări de organe la Spitalul Judeţean Suceava, de la 1 iulie La Spitalul Judeţean de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava se vor putea efectua, de la 1 iulie, prelevări de organe, a declarat miercuri directorul medical, Tiberius Brădăţan.
Suceava: Un milion de lei pentru modernizarea Secţiei de imagistică şi a Laboratorului de radiologie de la Spitalul de Urgenţă Spitalul de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' din Suceava a inaugurat, joi, Secţia de imagistică şi Laboratorul de radiologie, ambele modernizate prin finanţare guvernamentală şi locală.
Suceava: Patru secţii ale spitalului judeţean, modernizate Pavilioanele vechi ale Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava vor fi inaugurate, marţi, după ce patru secţii care funcţionau în acele clădiri, respectiv Boli infecţioase, Oncologie, TBC şi Dermatologie, au fost supuse timp de mai multe luni unui proces de reabilitare şi modernizare.