Cele mai citite
 


Gorj: Fetiţa care a decedat la UPU a suferit un infract extins
sâmbătă, 10 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fetiţa de şase ani, care, din cauza unei colici abdominale, a ajuns, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, a decedat în urma unui infarct extins, ca urmare a faptului că suferea de sindromul Down.
"Cauza decesului o reprezintă un infarct extins intestino-mezenteric, pe fondul unor tare genetice preexistente", a precizat managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Vasile Stănculete.
Ancheta administrativă demarată de conducerea unităţii este în plină desfăşurare. Verificări fac şi cei din Colegiul Medicilor Gorj, care s-a autosesizat.
"Ancheta este în curs de desfăşurare, am strâns declaraţii şi vom face public rezultatul după finalizarea verificărilor. În ceea ce priveşte rezultatul necropsiei şi cauza decesului, pot să spun că este o afecţiune întâlnită la persoanele în vârstă, fiind deosebit de rară în rândul copiilor", a precizat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Eugenia Căliman. AGERPRES/(AS-Oana Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Fetiţă de şase ani, moartă la Unitatea de Primiri Urgenţe O fetiţă în vârstă de şase ani a decedat, miercuri, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, în ciuda eforturilor medicilor, care au resuscitat-o timp de 45 de minute.
Satu Mare: Cazul unui bărbat care a făcut infarct în toaleta de la Urgenţe, verificat de instituţii Cazul unui bărbat care a făcut infarct în Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare este verificat de mai multe instituţii judeţene, fiind suspiciuni că pacientul ar fi aşteptat prea mult până să fie consultat.
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Gorj: Anchetă în cazul unui elev care a ajuns la spital în urma unei altercaţii Un elev al Liceului Forestier din municipiul Târgu-Jiu a ajuns, marţi, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Judeţean după ce a fost implicat într-o altercaţie cu un coleg.
Olt: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina va fi extinsă şi reabilitată Lucrările de extindere, reabilitare şi dotare cu noi echipamente medicale a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor începe săptămâna viitoare, a declarat marţi pentru AGERPRES managerul unităţii sanitare, Andrei Iordache.