Cele mai citite
 


Preşedintele PDL Giurgiu avertizează că ar putea fi pus lacătul la Spitalul Judeţean de Urgenţă
sâmbătă, 10 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Giurgiu, Marin Anton, susţine că ar putea fi pus lacătul la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru că nu are autorizaţie sanitară de funcţionare.
'Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu nu are autorizaţie sanitară de funcţionare, a avut termen pentru obţinerea acesteia pentru data de 24 februarie şi prin intervenţiile noastre le-am dat termen până luni (12 martie, n.r.) pentru a intra în normalitate. În mod normal trebuia pus lacătul acolo', a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, liderul democrat-liberalilor giurgiuveni.
Potrivit acestuia, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu se fac cercetări din partea Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu pentru anumite lucrări efectuate în perioada 2007-2008, cinci persoane fiind cercetate în stare de libertate pentru neglijenţă în serviciu.
Contactată de AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Elisabeta Bene, a precizat că au fost depuse actele pentru obţinerea autorizaţiei de funcţionare a spitalului încă din data de 9 februarie pentru că aceasta expira la data de 25 februarie, dar pentru că efectuarea unor lucrări necesare a fost împiedicată de vremea nefavorabilă, obţinerea autorizaţiei a fost amânată până pe 12 martie.
În ceea ce priveşte cercetările pentru neglijenţă în serviciu, reprezentanta unităţii sanitare spune că îşi aminteşte că au fost unele probleme la decontarea unor lucrări la şarpanta spitalului şi la ferestre, dar susţine că acestea au fost rezolvate cu firma de construcţii. AGERPRES/(A- Camelia Bigan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu: Lipsa personalului, una din marile probleme ale instituţiei Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Elena Dinu, a declarat miercuri la o conferinţă de presă că lipsa personalului este una din marile probleme ale instituţiei şi a afirmat că este nevoie de modificarea Legii rezidenţiatului în Parlament, precizând că actuala lege nu ajută spitalele.
Giurgiu: Deţinuţii din municipiu ajută la deszăpezirea şcolilor şi a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu Giurgiu, 10 feb /Agerpres/- Un număr de 27 de persoane private de libertate participă vineri la acţiuni de deszăpezire în municipiul Giurgiu ca urmare a căderilor abundente de zăpadă din ultima perioadă şi a viscolului puternic.
Giurgiu: Social democraţii susţin dotarea Spitalului Judeţean de urgenţă cu un mamograf Liderii PSD Giurgiu susţin dotarea Spitalului Judeţean de urgenţă cu un aparat de specialitate pentru depistarea cancerului la sân.
Giurgiu: Poliţiştii efectuează cercetări în cazul unui bărbat de 76 de ani decedat la scurt timp după internare Lucrători ai IPJ Giurgiu efectuează cercetări pentru moarte suspectă după ce un bărbat în vârstă de 76 de ani a decedat, la aproximativ o jumătate de oră după de a fost adus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.
Giurgiu: 17 persoane au fost evacuate de la Maternitatea Spitalului Judeţean, potrivit ISU ISU Giurgiu derulează încă cercetări privind incendiul produs la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă, deci nu au fost stabilite deocamdată cauzele acestuia, instituţia precizând că numărul persoanelor evacuate a fost de 17, şi nu de 14, cum reieşea din datele IPJ Giurgiu.
Giurgiu: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă, mulţumită de clasificarea spitalului Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu este mulţumită că instituţia a reuşit să obţină clasificarea în categoria a treia a spitalelor din ţară, conform unui ordin al Ministerului Sănătăţii, deoarece toţi angajaţii luptă de doi ani pentru acest statut, iar acest lucru înseamnă un confort sporit...