Cele mai citite
 


Satu Mare: Ambulatoriul II al Spitalului Judeţean se modernizează
sâmbătă, 10 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul II al Spitalului Judeţean (SJ) Satu Mare se află în proces de modernizare şi reorganizare, urmând ca la redeschiderea acestuia aici să fie realizate investigaţiile medicale de bază.
Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad, a declarat vineri în urma unei vizite de şantier, că lucrările în valoare de 5,5 milioane de lei urmează să fie finalizate într-un termen scurt, la începutul lunii iunie a acestui an.
Lucrările constă în refacerea instalaţiilor, a acoperişului, a încălzirii, a tâmplăriei, urmând să fie montate noi pardoseli, gresie, faianţă, tencuieli. Totodată va fi refăcut şi exteriorul clădirii.
La parter va fi inaugurat un compartiment pentru balneofizioterapie şi un centru de recoltare a probelor pentru analize, iar la etajele clădiri vor fi cabinete medicale ale Spitalului Judeţean pentru consultaţii şi un aparat Roentgen digital.
"Aici vor fi efectuate consultaţii gratuite şi analize. Am reorganizat în aşa fel încă să oamenii să nu mai fie trimişi în trei locuri pentru un diagnostic. Toate investigaţiile se vor face aici pe loc, instalăm o reţea de transfer date, pentru că unele investigaţii trebuie interpretate la Spitalul Judeţean şi totul se face pe internet. Avem avizul Direcţiei de Sănătate Publică", a declarat Csehi Arpad.
După finalizarea investiţiei toate cabinetele medicale de la ambulatoriul I al Spitalului Judeţean vor fi montate aici, spaţiul respectiv urmând să fie destinat unităţii spitaliceşti. AGERPRES/(AS-Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Nicio staţie de tratare a apei nu are autorizaţie sanitară Nicio staţie de tratare a apei din judeţul Satu Mare nu are autorizaţie sanitară din partea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), o parte din acestea fiind în proces de modernizare.
Satu Mare: CJPC a primit reclamaţii de la mai multe persoane că ar fi fost păcălite cu analize medicale gratuite Zece persoane au depus sesizări la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Satu Mare, reclamând că au fost păcălite să semneze contracte de mii de lei după ce au beneficiat de "consultaţii medicale gratuite".
Satu Mare: Cabinete medicale în pericol de a fi închise Un număr de 10 cabinete medicale din Policlinica Hipocrate din Satu Mare, care au 10.000 de asiguraţi, riscă să fie închise începând cu 1 noiembrie, după ce firma care a închiriat clădirea a anunţat că întrerupe contractele cu furnizorii de utilităţi.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Satu Mare: Se deschide primul centru medical de permanenţă privat Primul centrul medical de permanenţă privat din municipiul Satu Mare va fi deschis la începutul lunii aprilie de medicul Dorel Coica, actualul director coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică.
Satu Mare: Computer tomograf inaugurat la Spitalul Judeţean Un modern computer tomograf (CT) a fost dat în folosinţă joi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, fiind primul astfel de aparat din dotarea unităţii spitaliceşti.