Cele mai citite
 


Bacău: O angajată a Cabinetului de medicină legală din Oneşti a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită
luni, 12 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O angajată în cadrul Cabinetului de medicină legală din Oneşti a fost prinsă în flagrant în timp ce primea drept mită suma de 6.500 de lei pentru a influenţa rezultatul unei analize toxicologice.
"Două persoane formulaseră un denunţ împotriva unei salariate, D.R., din cadrul Cabinetului de Medicină Legală Oneşti, judeţul Bacău, referitor la faptul ca aceasta a pretins suma de 2.200 de euro pentru a interveni pe lângă cadre medicale de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bacău, în vederea alterării rezultatelor analizelor denunţătorului M.C. care, la data de 08.03.2012, a fost depistat în trafic conducând un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice', a declarat, duminică, pentru AGERPRES, Ovidiu Neicuţescu, purtător de cuvânt al Serviciului judeţean Bacău aparţinând Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).
Acţiunea de prindere în flagrant a fost organizată de lucrători din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie sub coordonarea prim-procurorului adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău şi cu sprijinul tehnic al Serviciului Român de Informaţii.
Femeia suspectă de corupţie a fost prezentată instanţei de judecată, fiind arestată pentru continuarea cercetărilor pe o perioada de 29 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă, favorizarea infractorului şi instigare la fals.
Acesta este cel de-al şaselea caz de prindere în flagrant instrumentat de către DGA Bacău în acest an.
Pe 6 martie, administratorul unei societăţi comerciale din Bacău a fost prins, în flagrant, în timp ce încerca să mituiască un poliţist cu suma de 200 de lei.
În data de 23 ianuarie, doi bărbaţi din comuna băcăuană Săuceşti au fost prinşi în timp ce ofereau mită unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău pentru a nu întocmi actele de sancţiune contravenţională pentru conducerea unui autoturism cu defecţiuni la sistemul de iluminare, având numere de înmatriculare din Irlanda, dar fără a deţine documentele autovehiculului.
Pe 11 ianuarie, un bărbat, deţinut care îşi ispăşise pedeapsa în Penitenciarul Bacău, a încercat să corupă un agent al acestei instituţii, oferindu-i o sumă de bani pentru a introduce în închisoare două telefoane mobile ce erau destinate unor persoane private de libertate.
Cu două zile înainte, un jandarm din cadrul Detaşamentului Oneşti raportase, la rândul său, superiorilor faptul că doi bărbaţi îi promiseseră o importantă sumă de bani pentru a-i ajuta în activităţile infracţionale desfăşurate de aceştia, iar pe 5 ianuarie un agent din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului îşi anunţa superiorii că un cetăţean din comuna băcăuană Răchitoasa i-a promis suma de 2.000 de lei, pentru a-i soluţiona favorabil dosarul penal în care acesta era cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj. AGERPRES(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău : Doctoriţa Elena Muntean, acuzată de corupţie, a primt 29 de zile de arest Medicul băcăuan, Elena Muntean, specialist în Secţia de Neurologie - Psihiatrie Pediatrică a Spitalului Judeţean de Urgenţă/SJU/, acuzată de trafic de influenţă, luare şi dare de mită, a primit, vineri, din partea unei instanţe de judecată mandat de 29 de zile, urmând a fi cercetată în stare de arest...
Bacău: Condamnare la 5 ani şi jumătate cu executare pentru doctoriţa Elena Munteanu, implicată într-un caz de corupţie Medicul Elena Munteanu a primit, miercuri, din partea unui complet de judecată al Tribunalului Judeţean Bacău, o condamnare de 5 ani şi 6 luni cu executare şi interzicerea, ulterior, timp de trei ani a unor drepturi, inclusiv cel de a profesa în calitate de medic, în urma unei acuzaţii într-un caz de...
Bacău : Un medic, o asistentă medicală şi un funcţionar public trimişi în judecată pentru acte de corupţie Un medic, o asistentă medicală şi un funcţionar al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bacău au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Bacău într-un dosar de corupţie.
Deputatul Lucian Ciubotaru, suspendat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL Bacău Deputatul Lucian Ciubotaru a fost suspendat, duminică, din funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Bacău, după ce, cu două zile înainte, procurorii DNA au decis punerea sa sub control judiciar pentru 60 de zile, într-un dosar în care este cercetat pentru complicitate la trafic de...
Bacău : Doi medici acuzaţi pentru luare de mită şi comercializare ilegală de medicamente Două cadre medicale - Costel Sălbatecu, medic în cadrul serviciului de urgenţe şi Elena Muntean, medic pediatru, ambii angajaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău, sunt cercetaţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău, fiind suspectaţi de luare de mită.
Bacău: Profesorul de matematică acuzat de luare de mită va fi judecat în libertate Profesorul de matematică Ioan Gherasă, reţinut de poliţiştii băcăuani după un flagrant în cancelaria Colegiului 'Henri Coandă' pentru luare de mită, va fi judecat în stare libertate, a decis o instanţă a Tribunalului Bacău, după o şedinţă de judecată care a durat mai bine de patru ore.