Cele mai citite
 


Peste 60.000 de turişti străini au venit anul trecut în România pentru turismul de sănătate
luni, 12 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Stomatologie
 

Peste 60.000 de turişti străini au venit anul trecut în România pe partea de turism de sănătate, cele mai căutate tratamente fiind cele stomatologice, oftalmologice şi de chirurgie plastică, a declarat, pentru AGERPRES, la Târgul Internaţional de Turism de la Berlin, Emilian Imbri, consilier al ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

'În prezent, vin turişti pentru turismul de sănătate, dar majoritatea vin la recomandarea prietenilor. Anul trecut au fost peste 60.000 de turişti pe partea de chirurgie plastică, stomatologie, oftalmologie, protezare cardiacă, protezare ortopedică. Cele mai căutate au fost stomatologia, chirurgia plastică şi oftalmologia', a spus Emilian Imbri.
Acesta a precizat că, până la mijlocul anului 2012, se intenţionează să fie oferite pachete turistice cu aceste servicii.
Potrivit oficialului MDRT, studiile internaţionale arată că doar turismul de sănătate poate aduce până la 2% din PIB, dacă e bine realizat.
România a participat, în perioada 7-11 martie, cu un stand amenajat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, la a 46-a ediţie a Târgului Internaţional de Turism de la Berlin, care reuneşte tour-operatori, companii aeriene şi companii hoteliere din întreaga lume.
Un număr de 45 de operatori de turism şi-au autorităţi locale şi-au prezentat ofertele în standul României, amenajat pe o suprafaţă de 406 metri pătraţi.
ITB Berlin este cel mai mare târg de turism din lume, ce reuneşte anual peste 110.000 de vizitatori de specialitate, din care mai mult de 30% din străinătate. AGERPRES

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Societatea Studențească de Chirurgie din România organizează a XI a Ediție a workshop-ului de Chirurgie Plastică “Basic Plastic and Reconstructive Surgery Procedures” Studentii din anii clinici ai Facultații de Medicină Generală ai U.M.F. "Carol Davila"Bucuresti învată tehnici de bază din chirurgia plastică sub îndrumarea doctorilor din Clinica de chirurgie plastică și reparatorie condusă de Prof. Dr. Ioan Lascăr (SCUB)
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Prof. dr. Ioan Lascăr va susţine duminică la TNB conferinţa 'Trecut, prezent şi viitor în Chirurgia plastică' Prof. dr. Ioan Lascăr, organizator şi conducător al clinicii "chirurgie Plastică, Estetică şi Microchirurgie Reconstructivă" din cadrul spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, va susţine duminică, la Teatrul Naţional din Bucureşti, conferinţa "Trecut, prezent şi viitor în chirurgia plastică".
Conferinta Nationala „Prezent si viitor in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva”, 25-27 Octombrie 2013, Sinaia Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania (ACPR) organizeaza in perioada 25-26 octombrie 2013 in Sinaia, Romania, Conferinta Anuala cu tema: “Prezent si viitor in chirurgia plastica si microchirurgia reconstructiva” cu participare nationala si internationala.
Chirurgia robotică ar putea fi utilizată în chirurgia reconstructivă la Spitalul Floreasca Tehnica de chirurgie robotică ar putea fi utilizată în perioada următoare la Clinica de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă a Spitalului de Urgenţă 'Floreasca', a declarat prof. dr. Ioan Lascăr, şeful clinicii, cu ocazia Congresului Internaţional de Chirurgie Plastică şi Reconstructivă.
Prezent şi viitor în chirurgia plastică şi microchirurgia reconstructivă, 25-26 octombrie 2013 si Curs ISAPS de rinosplastie, 26-27 octombrie 2013 - Hotel Palace, Sinaia