Cele mai citite
 


Buzău: Investiţie de cinci milioane de lei în sistemul de sănătate din Râmnicu Sărat
marţi, 13 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul Spitalului municipal Râmnicu Sărat a fost reabilitat şi modernizat printr-o investiţie de cinci milioane de lei prin Programului european Regio de finanţare nerambursabilă.
'Un număr de 15 cabinete medicale au fost aduse la standarde europene de echipa managerială a Spitalului municipal Râmnicu Sărat, cu sprijinul autorităţilor locale, care a reuşit să atragă peste un milion de euro nerambursabili', a declarat pentru Agerpres viceprimarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan.
Potrivit acestuia, spitalul municipal Râmnicu Sărat a accesat cinci milioane de lei din fondurile europene prin Programul Regio, Axa 3, domeniul 3.1 privind reabilitarea, modernizarea şi echiparea infrastructurii serviciilor de sănătate, la care s-a adăugat o contribuţie de peste 300.000 de lei de la bugetul local municipal. Totodată, la spitalulul din Râmnicu Sărat s-a obţinut acreditarea RENAR pentru laboratorul de analize medicale şi au fost modernizate blocurile operatorii, Neonatologia şi Radiologia. AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:Două proiecte cu finanţare europeană realizate prin Programului Operaţional Regional Autoritatea de Management a Programului Operaţional Regional (AMPOR) din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului a inaugurat, marţi, două proiecte implementate cu finanţare europeană nerambursabilă, un centru stomatologic de excelenţă şi modernizarea Ambulatoriul Spitalului municipal...
Buzău:13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, internaţi la Spitalul municipal Râmnicu Sărat În urma triajului epidemiologic, efectuat miercuri la prânz de cadrele medicale de la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, 13 elevi de la şcoala gimnazială Joiţa, comuna buzoiană Ziduri au fost internaţi cu suspiciunea de toxiinfecţie alimentară.
Buzău: Incendiu la Spitalul municipal Râmnicu Sărat Buzău, 20 mar /Agerpres/ - Un incendiu provocat de un scurtcircuit la un televizor în urma căruia bolnavii au fost evacuaţi a izbucnit duminică la Spitalul municipal Râmnicu Sărat.
Buzău: 17 elevi transportaţi la spital cu suspiciunea de intoxicaţie alimentară Buzău, 16 mar/Agerpres/- 17 elevi de la şcoala Joiţa, comuna buzoiană Ziduri, din clasele V-VIII, au fost transportaţi miercuri la Spitalul municipal Râmnicu Sărat cu suspiciunea de intoxicaţie alimentară după ce ar fi consumat cornul şi laptele primit în cursul dimineţii.
Buzău: Coplata în principalele spitale din judeţ este de 7, 8 sau 10 lei Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău a stabilit marţi ca valoarea coplăţii intrate în vigoare luni, 1 aprilie, să fie de 8 lei, iar la Spitalul municipal Râmnicu Sărat, pacienţii vor achita la externare suma maximă stabilită prin contractul cadru, de 10 lei.
Buzău: La Râmnicu Sărat, focarul de hepatită A se extinde Alţi 10 elevi din cartierul Zidari din municipiul Râmnicu Sărat au fost internaţi la Secţia de boli contagioase a spitalului din localitate.