Cele mai citite
 


Vaslui: Farmaciile, fără fonduri pentru medicamentele gratuite şi compensate
sâmbătă, 3 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a anunţat, vineri, că a epuizat fondurile pentru medicamentele gratuite şi compensate, transmite corespondentul AGERPRES.
Fondurile alocate judeţului Vaslui pentru astfel de medicamente au fost epuizate încă din prima parte a lunii septembrie.
'Teoretic, la începutul fiecărui an suma alocată trebuie împărţită pe unităţi, pentru fiecare lună în parte, deci fondurile ar trebui să ajungă. Practic însă, din cauza faptului că a crescut considerabil consumul de medicamente, banii au fost epuizaţi. Nu ştim ce se va întâmpla până la sfârşitul anului', a declarat, vineri, directorul general al CJAS Vaslui, Dorel Dăniciuc.
Judeţul Vaslui a avut alocată, anul acesta, pentru medicamentele gratuite şi compensate suma de 40.442.000 lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: CJAS nu mai are fonduri pentru medicamente gratuite şi compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a epuizat fondurile alocate pe primele patru luni ale acestui an pentru medicamentele gratuite şi compensate, precum şi fondurile destinate programelor de sănătate.
Mehedinţi: Deficit de fonduri pentru medicamentele gratuite şi compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a solicitat Guvernului 28 de milioane de lei pentru achitarea debitelor către furnizorii de medicamente gratuite şi compensate, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Harghita: CJAS a plătit farmaciilor factura pentru luna martie 2010, eliberarea reţetelor continuă Eliberarea reţetelor compensate sau gratuite continuă în Harghita după ce Casa Judeţeană pentru Asigurări de Sănătate (CJAS) a plătit către farmacii factura pentru luna martie 2010.
Bistriţa-Năsăud: O treime din farmacii nu mai eliberează medicamente compensate Un număr de 20 de farmacii din cele 65 care au contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Bistriţa-Năsăud (CJAS BN), au decis să nu mai elibereze medicamente gratuite şi compensate, până când nu se vor aloca fondurile necesare de la Guvern pentru ultimul trimestru al acestui an.
Harghita: CJAS a primit fonduri pentru eliberarea de medicamente compensate şi pentru programele naţionale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Harghita a primit fonduri suficiente pentru eliberarea de medicamente compensate pentru următoarele două luni şi pentru terapia bolnavilor incluşi în programele naţionale de sănătate.
Vaslui: S-au alocat fonduri pentru persoanele care aşteaptă să îşi facă analize gratuite Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui a anunţat, luni, că laboratoarele medicale din judeţ, aflate sub contract cu instituţia de sănătate au primit fondurile necesare pentru a relua efectuarea de analize medicale gratuite.