Cele mai citite
 


Un nou spital privat a fost inaugurat în Bucureşti
marţi, 13 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou spital privat a fost inaugurat luni la Bucureşti - primul spital Medicover, unde pacienţii au acces la diagnostic şi tratament avansat.
Unitatea are o echipă dedicată de medici şi asistente, echipamente medicale de ultimă generaţie şi confort asigurat pe toată durata internării.
Spitalul este dispus pe 7 nivele şi are o capacitate de 122 de paturi. Blocul operator, cu trei săli de operaţie şi două săli de naştere, dotat cu aparatură medicală de ultimă oră, poate gestiona intervenţii din toate specialităţile chirurgicale.
Unitatea a fost deschisă operaţional pe 26 ianuarie şi într-o lună a oferit servicii medicale unui număr de 1.500 de pacienţi, a realizat 100 de internări, cele mai solicitate au fost secţiile de chirurgie, maternitatea şi pediatria.
Spitalul dispune de un serviciu de imagistică ce beneficiază de cele mai noi dotări, ambulator cu 25 de cabinete, săli pentru investigaţii paraclinice.
"Spitalul Medicover este singurul spital complet integrat vertical din România, acesta oferind servicii medicale complexe, pentru întreaga familie, prin metode avansate de diagnostic şi tratament cu echipamente de ultimă generaţie şi peste 100 de medici specialişti din reţeaua proprie şi colaboratori externi", a subliniat dr. Bogdan Pană, director executiv spital şi clinici.
La rândul său, J. Jochnick, acţionar principal, a declarat: "România este foarte importantă pentru noi, avem încredere în România. Vrem să rămânem pentru mulţi ani aici".
Medicover şi Cord Blood Center, prima banca de celule stem din România, a anunţat semnarea unui parteneriat strategic, intrat în vigoare începând cu anul 2012.
Scopul acestei colaborări este acela de a le oferi clienţilor o gamă cât mai diversificată de servicii la standarde europene de calitate.
'Semnarea acestui parteneriat reprezintă încă un pas pe care Cord Blood Center îl face în direcţia îndeplinirii misiunii pe care şi-a asumat-o în urmă cu şase ani, aceea de a oferi cât mai multor viitori părinţi din România şansa de a asigura sănătatea copiilor lor. Sunt convins că în acest mod, clienţii noştri, pentru care ne dorim ce este mai bun, vor beneficia de un sprijin în plus în direcţia accesării unor servicii medicale de calitate iar Medicover este clinica cea mai în măsură să le ofere, în acest moment', a declarat Tudor Panu, director general Cord Blood Center.
'Spitalul Medicover din Bucureşti corespunde celor mai înalte standarde medicale europene - modern, sigur, aproape de pacienţii săi. În departamentul Maternitate acordăm o atenţie deosebită viitoarelor mămici şi micuţilor noştri pacienţi, prin conceptul 'salon unic de travaliu şi naştere', cu un spaţiu special, dedicat familiei. Prin parteneriatului nostru cu Cord Blood Center, oferim viitorilor părinţi servicii complete de prelevare, procesare, transport şi depozitare pentru celulele stem, care vin în completarea serviciilor noastre pentru nou-născuţi', a declarat dr. Bogdan Pană. AGERPRES /(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primul spital privat de pediatrie, inaugurat în Bucureşti Primul spital privat de pediatrie a fost inaugurat miercuri în Bucureşti, o unitate medicală ce oferă, pentru prima oară în medicina privată românească, servicii integrate de pediatrie: consultaţii de specialitate în regim de spital şi ambulatoriu, intervenţii chirurgicale, servicii de imagistică şi...
Sanador a inaugurat primul spital privat cu servicii medicale complete din România Operator de top pe piata serviciilor medicale private din Romania, Sanador a deschis primului spital clinic cu servicii medicale complete, inclusiv asistenta medicala de urgenta, dezvoltat în urma unei investiţii de 40 de milioane de euro.
RETROSPECTIVÃ 2015 Cardul de sănătate şi terapia fără interferon, principalele noutăţi în sistemul de sănătate Bucureşti, 22 dec /Agerpres /- Implementarea cardului de sănătate, introducerea terapiei interferon free şi a unor noi medicamente pe lista de compensate, precum şi modificarea contractului-cadru au fost principalele noutăţi aduse sistemului de sănătate în 2015.
Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală În data de 7 decembrie 2010, Centrul Medical MEDAS inaugurează o nouă clinică medicală în cadrul Unirea Shopping Center, aripa Călăraşi - demisol, pe B-dul Corneliu Coposu nr. 2A (cu acces din aleea către parcarea Unirea/ Carrefour). Noua clinică oferă servicii medicale integrate clinice şi paraclinice...
Timiş: Cel mai mare spital privat din vestul ţării, inaugurat Cel mai mare spital privat din vestul ţării s-a inaugurat, sâmbătă, la Timişoara, acesta fiind axat, cu prioritate, pe reproducere umană asistată şi ginecologie, fiind dotat cu aparatură de înaltă performanţă şi în domeniile chirurgiei şi cel al imagisticii.
Primul spital privat de ortopedie şi traumatologie din România a fost inaugurat în Capitală Primul spital privat de ortopedie şi traumatologie din România a fost inaugurat miercuri în Bucureşti de MedLife.