Cele mai citite
 


Buzău:Sobe de la Crucea Roşie pentru persoanele din zonele afectate de ninsori
miercuri, 14 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Filiala de Cruce Roşie Buzău a demarat, marţi, acţiunea de distribuire a 39 de sobe de încălzit unor persoane defavorizate din zonele afectate de ninsori din judeţul Buzău.
"Filiala de Cruce Roşi Buzău a primit o donaţie de 39 de sobe de încălzit tip godin prin intermediul Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România. Acestea vor fi distribuite unor persoane defavorizate din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din luna februarie", a declarat pentru AGERPRES preşedintele filialei de Cruce Roşie Buzău, Floarea Bârzu.
Potrivit sursei citate, primele şase bucăţi au fost distribuite unor familii din comuna Glodeanu Siliştea.AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Crucea Roşie lansează "Apel pentru persoanele izolate în zăpadă" Crucea Roşie Română a venit în sprijinul persoanelor blocate de nămeţi, izolate şi fără posibilităţi de aprovizionare în judeţele Vrancea, Buzău, Ialomiţa, Galaţi, Giurgiu, Dâmboviţa, Botoşani, Bacău, Iaşi, Arad, Brăila, Neamţ şi Ilfov, cu apă, alimente de bază şi paturi, se arată într-un comunicat de...
Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).
Fundaţia Vodafone România a donat 5.000 de euro, ca răspuns la apelul lansat de Crucea Roşie Fundaţia Vodafone România a donat 5.000 de euro pentru Banca de Alimente, ca răspuns la apelul lansat de Crucea Roşie pentru ajutorarea victimelor izolate din cauza căderilor masive de zăpadă, informează organizaţia printr-un comunicat de presă.
Buzău:Voluntarii de la Crucea Roşie au distribuit ajutoare în două localităţi izolate Peste 20 de voluntari ai Filialei de Cruce Roşie Buzău au distribuit marţi ajutoare în două localităţi izolate din judeţ.
Buzău: Concursul naţional "Sanitarii Pricepuţi" şi-a desemnat câştigătorii Crucea Roşie Română a organizat, în perioada 7-11 august, cea de-a 51-a ediţie a etapei naţionale a concursului ''Sanitarii Pricepuţi'', la care au participat 45 de echipaje din întreaga ţară.
Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de ninsoare peste 12 tone alimente Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de căderile masive de zăpadă peste 12 tone de alimente greu perisabile, apă şi pâine, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.