Cele mai citite
 


Guvern: Aproximativ 53.500 bilete de tratament vor fi distribuite în acest an
miercuri, 14 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 53.500 de bilete de tratament vor fi distribuite în 2012, potrivit unei hotărâri adoptate marţi de Guvern.
Executivul a stabilit, în şedinţă, numărul de locuri în staţiunile de tratament balnear proprietate a Casei Naţionale de Pensii Publice, pentru acest an, în urma finalizării procedurilor de achiziţie şi în corelaţie cu raportul preţ/ bilet practicat de operatorii economici.
Astfel, în 2012, vor fi asigurate 53.499 de locuri în staţiunile de tratament balnear, fondurile necesare finanţării biletelor de tratament fiind prevăzute în bugetul asigurărilor sociale de stat pe anul 2012, se menţionează într-un comunicat al Guvernului transmis AGERPRES.
Numărul biletelor de tratament este similar celui de anul trecut, acestea fiind repartizate pe maximum 17 serii de trimitere.
Acest număr de bilete de tratament se stabileşte în fiecare an, în funcţie de fondurile alocate cu această destinaţie şi de rezultatul licitaţiilor, se mai arată în comunicat.
Potrivit sursei citate, pot beneficia de tratament balnear, în condiţiile legii, persoanele care au calitatea de pensionar al sistemului public de pensii, asigurat al sistemului public de pensii, precum şi beneficiarii unor legi speciale, care reglementează dreptul la bilete de tratament balnear.
În perioada unui an calendaristic, o persoană poate beneficia de un singur bilet de tratament.
Biletele de tratament balnear vor fi distribuite de Casa Naţională de Pensii şi Publice, prin casele teritoriale de pensii. AGERPRES/(AS - Georgiana Tănăsescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un număr de 53.499 locuri la tratament balnear, asigurat pentru 2012 în unităţile CNPP Un număr de 53.499 de locuri la tratament balnear, repartizate pe 17 serii de trimitere, este asigurat în 2012 în unităţile specifice, proprietate a Casei Naţionale de Pensii Publice, conform unui proiect de Hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.
Casa de Pensii poate asigura aproape 53.500 de bilete la tratament balnear, în 2012 Casa Naţională de Pensii Publice poate asigura, în 2012, aproape 53.500 de locuri la tratament balnear, repartizate pe 17 serii de trimitere, potrivit unui proiect de hotărâre publicat în dezbatere publică pe site-ul Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei (MMFPS).
Acordarea biletelor de tratament balnear în 2013 prin Casa de Pensii, aprobată de Guvern Guvernul a aprobat miercuri o hotărâre privind acordarea prestaţiilor sub forma biletelor de tratament balnear, pentru 2013, prin sistemul organizat şi administrat de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP).
Circa 293 de milioane de lei, alocaţi în 2012 pentru biletele de tratament balnear Suma alocată în 2012 pentru biletele de tratament balnear este de aproximativ 293 de milioane de lei, informează, vineri, Casa Naţională de Pensii Publice.
Casa Naţională de Pensii Publice nu mai contractează bilete de odihnă pentru acest an Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) nu mai contractează bilete de odihnă pentru acest an, dar programul pe 2012 de tratament balnear pentru pensionari se derulează în continuare, cea de-a cincea fiind în curs de desfăşurare, se arată într-un comunicat al Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei...
Caraş-Severin: Peste 3.200 de cereri ale pensionarilor pentru sub 2.600 de bilete la tratament balnear Peste 3.200 de vârstnici au depus cereri la Casa de Pensii Caraş-Severin pentru a obţine bilete la tratament balnear, în condiţiile în care judeţului i s-au alocat în acest an mai puţin de 2.600 de bilete.