Cele mai citite
 


Satu Mare: Clădirea Spitalului Vechi va intra în reparaţii capitale
miercuri, 14 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Vechi din municipiul Satu Mare, clădire monument istoric de categoria B construită la începutul secolului XX, va intra în reparaţii capitale, proiectul fiind estimat la 15 milioane de lei.
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Csehi Arpad, a declarat, marţi, pentru AGERPRES că a fost trimisă deja spre publicare pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice documentaţia privind modernizarea Spitalului Judeţean II, cunoscut drept Spitalul Vechi din Satu Mare.
"Am trimis documentaţia spre publicare şi sperăm ca în cursul verii, în lunile iunie sau iulie, să fie un câştigător. În ultimii 30-40 de ani în clădirea respectivă nu a fost făcută nicio lucrare amplă", a declarat Csehi Arpad.
Potrivit acestuia, clădirea va fi renovată din temelii, va fi refăcut sistemul de încălzire şi acoperişul şi va fi înlocuită tâmplăria. În momentul de faţă se efectuează lucrări interioare la Secţia de Oncologie din această clădire, Csehi Arpad dând asigurări că şantierul a fost organizat în aşa fel încât pe palierul respectiv să nu se mai intervină.
Valoarea lucrărilor este estimată la 15 milioane lei. AGERPRES /(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Reparaţii capitale la secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a intrat în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, în urma unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Satu Mare: Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean intră în reparaţii capitale Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va intra în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, pe baza unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Satu Mare: Strategie pentru modernizarea Spitalului Judeţean Satu Mare, 14 ian /Agerpres/ - Ritli Laszlo, directorul de cabinet al ministrului Sănătăţii, susţine că este nevoie de o strategie pe termen lung pentru modernizarea Spitalului Judeţean (SJ) Satu Mare. El a declarat vineri în cadrul unei conferinţe de presă, după vizitarea spitalului, că priorităţile...
Satu Mare: Licitaţie pentru extinderea Spitalului Judeţean Consiliul Judeţean Satu Mare organizează o licitaţie deschisă pentru reabilitarea şi extinderea Spitalului Judeţean de Urgenţă, contract estimat la 4 milioane de lei, fără TVA.
Satu Mare: Ministerul Sănătăţii a alocat peste şase milioane de lei Spitalului Judeţean Ministerul Sănătăţii a alocat Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare peste şase milioane de lei, pentru efectuarea unor investiţii în clădirile Spitalului Judeţean.
Satu Mare: Computerul tomograf de la SJU, în reparaţii după folosirea "exagerată" Computerul tomograf (CT) de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare este oprit pentru a treia oară, el fiind nefuncţional timp de 30 de zile în ultimul an, din cauza folosirii intense. Directorul medical al SJU, Paula Mare, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că anul trecut au fost efectuate...