Cele mai citite
 


Satu Mare: Ministerul Sănătăţii a alocat peste şase milioane de lei Spitalului Judeţean
miercuri, 14 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a alocat Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare peste şase milioane de lei, pentru efectuarea unor investiţii în clădirile Spitalului Judeţean.
Potrivit unui comunicat de presă al CJ Satu Mare, transmis marţi AGERPRES, Ministerul Sănătăţii a alocat judeţului suma de 6,15 milioane de lei, pentru finanţarea reparaţiilor capitale în sănătate.
"Suma de 3,6 milioane de lei a fost alocată pentru reabilitare Ambulator II, 859.000 de lei pentru reparaţii capitale la secţie Oncologie, 900.000 de lei pentru reparaţii capitale la secţia exterioară Tăşnad (fostul spital orăşenesc), 500.000 de lei pentru reabilitarea clădirii Spitalului vechi, iar 291.000 de lei pentru reparaţiile capitale care au fost efectuate la noua Unitate de Primiri Urgenţe", precizează sursa citată.
Totodată, documentaţiile privind reparaţiile capitale ale secţiei exterioare Tăşnad şi a clădirii Spitalului vechi au fost întocmite şi înaintate spre verificare către Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice, urmând a fi lansate licitaţiile de execuţie pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Se estimează ca în luna iunie a acestui an acestea să intre în reabilitare.
Conform comunicatului, investiţiile de la secţia de Oncologie şi Ambulatoriu II sunt în derulare, estimându-se a fi finalizate în lunile aprilie, respectiv iunie. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost modernizată la standarde europene Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare a fost inaugurată duminică în prezenţa ministrului Sănătăţii, Ritli Ladislau, după ce a fost modernizată cu o investiţie de aproape 7 milioane de lei, astfel capacitatea de tratare a bolnavilor fiind aproape dublată.
Ministerul Sănătăţii: 85 de milioane de lei pentru serviciile de ambulanţă şi unităţile de primiri urgenţe, la rectificarea bugetară Ministerul Sănătăţii (MS) în colaborare cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne vor beneficia de o rectificare a bugetului pentru Sistemul naţional de asistenţă medicală de urgenţă şi de prim ajutor calificat.
Satu Mare: Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean intră în reparaţii capitale Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va intra în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, pe baza unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Timiş: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, complet renovată şi modernizată Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Timişoara va fi inaugurată în această săptămână, după ce a fost total renovată, modernizată şi dotată cu aparatură de ultimă generaţie pentru toate specializările, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prof. dr. Marius Craina, managerul Spitalului...
Satu Mare: Reparaţii capitale la secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Secţia de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a intrat în reparaţii capitale şi va fi dotată cu un computer tomograf, în urma unei investiţii a Ministerului Sănătăţii şi Consiliului Judeţean (CJ).
Satu Mare: Schimbare de imagine şi o secţie de chirurgie cardiovasculară la Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare va avea secţie de chirurgie cardiovasculară, urmând să se facă investiţii şi pentru schimbarea imaginii unităţii spitaliceşti.