Cele mai citite
 


Fotbal: EURO 2012 - Ucraina avertizează suporterii străini să se vaccineze împotriva pojarului
joi, 15 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii din Ucraina i-a avertizat pe suporterii care vor vizita ţara la Campionatul European de fotbal din această vară să fie vaccinaţi împotriva pojarului, din cauza unei epidemii izbucnite recent, transmite Associated Press.
Svetlana Tihonenko, purtătoarea de cuvânt a ministerului, a precizat marţi că străinii sunt sfătuiţi să se vaccineze împotriva pojarului, rubeolei, a tuberculozei şi a altor boli, dacă nu au făcut acest lucru.
În Ucraina se consemnează izbucnirea unei epidemii de pojar, cu peste 1.300 de cazuri anul trecut, în comparaţie cu mai puţin de 40 în 2010. Unii experţi apreciază că acest lucru este cauzat de campania de vaccinare eşuată din 2009, care a dus la apariţia unei stări de neîncredere în rândul publicului.
Ucraina găzduieşte turneul final EURO 2012 împreună cu Polonia, în perioada 8 iunie - 1 iulie.
AGERPRES (Mihai Ţenea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Românii care vor merge la EURO 2012, sfătuiţi să se vaccineze împotriva rujeolei Cetăţenii români care vor merge la Campionatul European de fotbal - EURO 2012 sunt sfătuiţi să se adreseze medicului de familie şi centrelor de vaccinare pentru imunizarea împotriva rujeolei, în cazul în care nu au fost vaccinaţi anterior, din cauza epidemiei din Ucraina.
Fotbal: Industria sexului din Ucraina mizează pe Euro 2012 Industria sexului din Ucraina mizează pe creşterea veniturilor cu ocazia Campionatului European de fotbal 2012, sinonim cu o afluenţă de clienţi străini, însă mai multe organizaţii nonguvernamentale amintesc că această ţară este cea mai atinsă din Europa de virusul SIDA, scrie AFP.
Fotbal: EURO 2012 - Listele cu loturile de 23 de jucători vor fi depuse la UEFA până pe 29 mai la prânz Cele 16 selecţionate calificate la turneul final al Campionatului European de fotbal din Ucraina şi Polonia (8 iunie - 1 iulie) urmează să înainteze la UEFA listele definitive cu cei 23 de jucători cel târziu pe 29 mai la prânz, a anunţat forul continental.
Ucraina:Ministerul Sănătăţii le cere ucrainenilor să evite participarea la proteste întrucât există riscul contractării de boli infecţioase Ministerul ucrainean al Sănătăţii le-a cerut vineri ucrainenilor să evite participarea la acţiuni în masă întrucât există riscul de a contracta boli infecţioase precum tuberculoza, un apel ce intervine pe fondul amplelor manifestaţii ce au loc la Kiev împotriva actualei puteri după ce aceasta a suspendat...
Ucraina interzice fumatul în public înainte de Euro 2012 Parlamentul ucrainean a interzis joi fumatul în majoritatea locurilor publice, o decizie ce intervine înainte de Campionatul European de Fotbal 2012 din iunie, pe care îl găzduieşte împreună cu Polonia, informează Associated Press.
MAE: Atenţionare de călătorie pentru Republica Chile - cazuri de rujeolă Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Republica Chile că, potrivit datelor transmise de Ministerul Sănătăţii din Chile, se anticipează o creştere a numărului de persoane afectate de rujeolă (pojar), pentru perioada următoare...