Cele mai citite
 


Jandarmii bucureşteni donează sânge, răspunzând nevoii permanente la nivel naţional
joi, 15 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 70 de jandarmi donează sânge miercuri la sediul Jandarmeriei Capitalei, prin intermediul centrului mobil de transfuzie sanguină, răspunzând nevoii permanente de sânge de la nivel naţional, a declarat, pentru AGERPRES, Georgian Enache, purtător de cuvânt al instituţiei.
Peste 200 de jandarmi bucureşteni donează sânge în perioada 7 - 21 martie. Pentru completarea rezervelor de sânge necesare bolnavilor, Jandarmeria Capitalei a organizat campania "Întinde o mână! Salvează o viaţă! Donează sânge!", la care participă cadre ale unităţii.
Răspunzând nevoii permanente de sânge de la nivel naţional, personalul Jandarmeriei Bucureşti, cu ajutorul Centrului de hematologie al Spitalului Militar Central, face un gest umanitar pentru salvarea de vieţi omeneşti prin donare de sânge.
Campania are ca obiective schimbarea mentalităţii negative despre donare, sensibilizarea opiniei publice, informarea şi conştientizarea populaţiei asupra crizei actuale de sânge şi necesitatea donării benevole iar beneficiari vor fi Centrul de Hematologie al Spitalului Militar Central şi Centrele Judeţene de Transfuzie Sangvină. AGERPRES (AS - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie de donare de sânge, sâmbătă în Parcul Herăstrău Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge va fi celebrată sâmbătă în Parcul Herăstrău de Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională, Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, cu sprijinul Ministerului Sănătăţii, printr-un eveniment şi o campanie mobile de donare sub deviza "Donează sânge pentru cele...
Timiş: Centru mobil pentru donare de sânge Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timişoara va primi, până la mijlocul lunii iulie, un centru mobil pentru donarea de sânge, donatorii care se vor prezenta la autocarul destinat donării de sânge nefiind remuneraţi.
Rugby: Prima campanie de donare de sânge din acest an la FRR Federaţia Română de Rugby, în colaborare cu Prisum Internaţional şi Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti, reia campania de donare de sânge, primul eveniment din acest an urmând să aibă loc, luni, 4 aprilie, la sala de conferinţe a FRR, unde se va amenaja un centru de donare respectând toate regulamentele...
Cluj: Campanie de donare de sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Organizaţia Studenţilor Medicinişti din Cluj-Napoca va derula, între 10 şi 14 decembrie, în colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, campania "Donează sânge! Fii erou!".
Campanie de donare de sânge, lansată de Societatea Studenţilor în Medicină Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti (SSMB) în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi cu sprijinul fundaţiei Ozone şi al clinicii Medlife vor lansa o nouă ediţie a campaniei 'Donează Sânge! Fii Erou', informează un comunicat de presă remis duminică AGERPRES.
Centre mobile pentru donare de celule stem, montate în trei parcuri din Capitală Registrul Naţional al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi Asociaţia Salvatorilor Voluntari în Situaţii de Urgenţă organizează în Bucureşti, în perioada 27 iulie - 3 august, o serie de evenimente în campania de comunicare 'Donează...