Cele mai citite
 


Patriarhia Română: Muncitorii implicaţi în accidentul de la catedrală, în afara oricărui pericol
joi, 15 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cei patru muncitori implicaţi în accidentul produs miercuri pe şantierul Catedralei Mântuirii Neamului sunt în afara oricărui pericol, a informat Patriarhia Română printr-un comunicat.
Miercuri dimineaţă, armătura aferentă unei grinzi din radierul catedralei a căzut şi a prins sub ea patru muncitori ai societăţii BOGART SRL.
Doi dintre muncitori au ieşit singuri de sub armătura căzută şi au avut nevoie doar de îngrijiri medicale la faţa locului din partea unui echipaj SMURD. Ceilalţi doi muncitori au fost scoşi imediat de sub armătură de colegii de muncă şi transportaţi de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale, iar în prezent sunt în afara oricărui pericol, susţine sursa citată.
Patriarhia precizează că, în momentul producerii evenimentului, muncitorii purtau echipamentul obligatoriu de protecţie, iar responsabilii cu protecţia, securitatea şi sănătatea muncii ai Patriarhiei Române şi ai societăţii BOGART SRL erau prezenţi pe şantier.
"Patriarhia Română se roagă pentru sănătatea muncitorilor implicaţi în acest accident şi va continua să supravegheze constructorul în asigurarea standardelor de protecţie a muncii, obligaţie care îi revine prin contractul de execuţie a lucrărilor încheiat", se mai arată în comunicat.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, trei muncitori au fost surprinşi sub armătura căzută şi unul a suferit un atac de panică. Ei erau conştienţi în momentul în care la faţa locului au sosit trei echipaje SMURD şi unul de descarcerare, cu ajutorul cărora au fost transportaţi la spital.
Muncitorul care a fost transportat la Spitalul Elias, un tânăr de 24 de ani, avea contuzii la şoldul stâng şi cotul stâng, răni minore la mâna dreaptă, fiind echilibrat hemodinamic, a declarat Alis Grasu, manager Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu, Daniel Alexandru Florea, Antonia Niţă)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 500 de persoane au apelat la Serviciul de Ambulanţă în noaptea de Revelion Peste 500 de persoane au apelat în noaptea de Revelion la Serviciul de Ambulanţă, iar dintre acestea peste 350 au fost cazuri de urgenţă de cod roşu şi cod galben, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, dr Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
R.Moldova: Un echipaj SMURD va activa la Chişinău O ambulanţă mobilă de terapie intensivă a fost donată de Ministerul de Interne al României Serviciului pentru Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale din Republica Moldova, informează un comunicat de presă citat vineri de Radio Chişinău.
Reprezentanţi ai Corpului de control al MS, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov O echipă formată din reprezentanţi ai Corpului de control al Ministerului Sănătăţii şi de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă s-a deplasat, miercuri, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a verifica informaţiile cu privire la intervenţia care a avut loc, luni dimineaţă, la artistul...
Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov: 1.242 de solicitări, în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele 24 de ore, de luni de la ora 8,00 până marţi la ora 8,00, un număr de 1.242 de solicitări, dintre acestea 627 reprezentând cazuri grave şi foarte grave, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, medicul Alis Grasu.
Alba: Ambulanţă răsturnată - accident soldat cu rănirea uşoară a trei persoane printre care un pacient O ambulanţă s-a răsturnat, vineri, pe DN1, la intersecţia cu drumul către localitatea Sîntimbru, în urma coliziunii cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate de trecere, ambulanţierul, asistenta şi un pacient fiind răniţi uşor.