Cele mai citite
 


Trei persoane accidentate pe şantierul Catedralei Mântuirii Neamului au ajuns la spital
joi, 15 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de trei persoane care au fost accidentate miercuri pe şantierul Catedralei Mântuirii Neamului au ajuns la spital. Una dintre victime este la Spitalul Elias, iar a doua, un bărbat de 40 de ani, a ajuns la Spitalul Universitar cu traumatism craniocerebral, fractură craniană şi va rămâne în observaţie la neurochirugie, a declarat miercuri Bogdan Popescu, purtătorul de cuvânt al Spitalul Universitar.
Cea de a treia victimă este la spitalul Bagdasar Arseni. Este vorba de un bărbat de 35-36 de ani peste care au căzut nişte schele, are o contuzie la umăr şi va rămâne la serviciul de ortopedie pentru supraveghere, a declarat pentru AGERPRES Alexandru Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic "Prof. Dr.Bagdasar Arseni".
Miercuri dimineaţă, armătura aferentă unei grinzi din radierul catedralei a căzut şi a prins sub ea patru muncitori ai societăţii BOGART SRL.
Patriarhia precizează că, în momentul producerii evenimentului, muncitorii purtau echipamentul obligatoriu de protecţie, iar responsabilii cu protecţia, securitatea şi sănătatea muncii ai Patriarhiei Române şi ai societăţii BOGART SRL erau prezenţi pe şantier.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, trei muncitori au fost surprinşi sub armătura căzută şi unul a suferit un atac de panică. Ei erau conştienţi în momentul în care la faţa locului au sosit trei echipaje SMURD şi unul de descarcerare, cu ajutorul cărora au fost transportaţi la spital.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Unitate mobilă SMURD inaugurată la Spitalul Bagdasar Arseni O nouă unitate mobilă de terapie intensivă SMURD, cea de-a patra de acest fel din Bucureşti, a fost inaugurată marţi la Spitalul Bagdasar Arseni.
Spitalul 'Bagdasar Arseni': Patru răniţi în Colectiv vor fi externaţi luni Patru dintre cei cinci pacienţi răniţi în clubul Colectiv şi internaţi la Spitalul "Bagdasar Arseni" vor fi externaţi luni, a declarat pentru AGERPRES managerul unităţii medicale, Bogdan Păltineanu.
Doi răniţi în accidentul de la Tulcea, la terapie intensivă, la Spitalul Universitar; unul dintre ei va fi operat Doi bărbaţi răniţi în accidentul de la Tulcea, în vârstă de 20, respectiv, 31 de ani, au ajuns, vineri, la Spitalul Universitar din Capitală.
Spitalul Bagdasar Arseni: O pacientă va fi externată; doi răniţi au stare ameliorată, alţi doi, în stare gravă Bucureşti, 13 nov /Agerpres / - Patru răniţi în urma incendiului din clubul Colectiv se află internaţi pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar Arseni, doi dintre aceştia având o stare ameliorată, alţi doi fiind în stare gravă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul Mircea Carantino...
Trei răniţi în accidentul de la Tulcea, transportaţi la spitalele Bagdasar Arseni şi Universitar Trei dintre victimele accidentului de la Tulcea, o femeie şi doi bărbaţi, aduse cu un elicopter al MAI în Capitală, au fost transportate cu ambulanţele la spitalele Bagdasar Arseni şi Universitar.