Cele mai citite
 


Cearcane?
joi, 15 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Sanatate si frumusete, Video
 

 

 

 Ca sa scapi de cearcane trebuie sa afli mai intai ce le cauzeaza. Poate esti fumatoare, sau poate nu bei suficienta apa? In plus , in clip afli si trei remedii "homemade" pentru "ochi de raton". 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cearcane? Ca sa scapi de cearcane trebuie sa afli mai intai ce le cauzeaza. Poate esti fumator, sau poate nu bei suficienta apa? In plus , in clip afli si trei remedii simple si eficiente preparate in casa pentru "ochi de raton".
Mirela Vescan a gasit elixirul frumusetii pentru o privire luminoasa si fara cearcane Redensity Eyes Cearcanele, pungile de sub ochi si liniile fine sunt o problema pentru multe femei, aceste imperfectiuni cauzand un aspect obosit al ochilor si adaugand cativa ani pe chip. Make-up artistul Mirela Vescan a apelat la inovatia laboratoarelor TEOXANE, tratamentul Redensity Eyes...
Blefaroplastia solutia pentru un chip cu cinci ani mai tanar - Adio riduri, cearcane sau pleoape lasate! Ochii pot fi cei mai puternici aliati ai frumusetii feminine sau ne pot trada cand ne e lumea mai draga. Ochii nu sunt numai „oglinda sufletului”, ci si o adevarata reflectie a felului in care aratam si ne simtim.
Cearcanele - remedii naturiste Cearcanele sunt efecte vizibile ale insomniilor, ale stresului si nu in ultimul rand ale varstei.
Liftingul facial nechirurgical te intinereste cu peste 10 ani in doar o ora Cu pasi marunti, dar siguri, romancele incep sa se alinieze trendului international de estetica, acolo unde liftingurile faciale si procedurile de intinerire chirurgicale scad cu peste 30%. Medicii de top din America si Anglia, acolo unde se realizeaza cele mai multe proceduri estetice...
Madalina Radu şi-a corectat cearcănele şi este foarte mulţumită de esteticianul ei Madalina Radu este preocupată de capitolul frumuseţe şi este o femeie care ia măsuri din timp din dorinţa de a arăta cât mai bine. Recent, Madalina a apelat la chirurgul estetician Silvia Stănculescu-Vasalos pentru o procedură de corecţie a cearcănelor.