Cele mai citite
 


Starea persoanelor accidentate la şantierul Catedralei "Mântuirii Neamului"
vineri, 16 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Una dintre persoanele accidentate miercuri pe şantierul Catedralei "Mântuirii Neamului", care se află internată la Spitalul Universitar, este în continuare la neurochirurgie, este sub supraveghere şi urmează să facă un computer tomograf. El a venit cu traumatisme prin cădere şi cu fractură craniană, a declarat joi, pentru AGERPRES, Claudia Dop, director îngrijiri medicale.
Un alt accidentat aflat la Spitalul "Bagdasar Arseni" se află pe secţia de ortopedie şi nu pune probleme, a declarat pentru AGERPRES, dr. Alexandru Bica.
El a precizat că i s-a făcut un computer tomograf.
Cel de-al treilea accidentat care a ajuns la Spitalul Elias a părăsit spitalul încă de miercuri după ce a fost investigat.
Patriarhia precizează că, în momentul producerii evenimentului, muncitorii purtau echipamentul obligatoriu de protecţie, iar responsabilii cu protecţia, securitatea şi sănătatea muncii ai Patriarhiei Române şi ai societăţii BOGART SRL erau prezenţi pe şantier.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile, trei muncitori au fost surprinşi sub armătura căzută şi unul a suferit un atac de panică. Ei erau conştienţi în momentul în care la faţa locului au sosit trei echipaje SMURD şi unul de descarcerare, cu ajutorul cărora au fost transportaţi la spital.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Primăria Sectorului 1: Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză continuă Programul de testare gratuită pentru evaluarea riscului de osteoporoză va continua pentru locuitorii sectorului 1 până la sfârşitul anului.
Trei persoane accidentate pe şantierul Catedralei Mântuirii Neamului au ajuns la spital Un număr de trei persoane care au fost accidentate miercuri pe şantierul Catedralei Mântuirii Neamului au ajuns la spital. Una dintre victime este la Spitalul Elias, iar a doua, un bărbat de 40 de ani, a ajuns la Spitalul Universitar cu traumatism craniocerebral, fractură craniană şi va rămâne în observaţie...
Unitate mobilă SMURD inaugurată la Spitalul Bagdasar Arseni O nouă unitate mobilă de terapie intensivă SMURD, cea de-a patra de acest fel din Bucureşti, a fost inaugurată marţi la Spitalul Bagdasar Arseni.
Spitalul 'Bagdasar Arseni': Patru răniţi în Colectiv vor fi externaţi luni Patru dintre cei cinci pacienţi răniţi în clubul Colectiv şi internaţi la Spitalul "Bagdasar Arseni" vor fi externaţi luni, a declarat pentru AGERPRES managerul unităţii medicale, Bogdan Păltineanu.
Baschet: Chauncey Hardy a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni cu patru leziuni pe creier Baschetbalistul american Chauncey Hardy a ajuns la Spitalul de urgenţă Bagdasar Arseni cu patru leziuni pe creier, o leziune frontală cu un hematom constituit şi alte două-trei în evoluţie, dar care nu se ştia cum vor evolua, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Alexandru Bica, purtătorul de cuvânt...
Spitalul Bagdasar Arseni: O pacientă va fi externată; doi răniţi au stare ameliorată, alţi doi, în stare gravă Bucureşti, 13 nov /Agerpres / - Patru răniţi în urma incendiului din clubul Colectiv se află internaţi pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar Arseni, doi dintre aceştia având o stare ameliorată, alţi doi fiind în stare gravă, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul Mircea Carantino...