Cele mai citite
 


Teleorman: Sancţiuni de la DSP în cazul avizelor medicale pentru permisul de port-armă letală
vineri, 16 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei medici specialişti în pneumoftziologie, neurologie şi oftalmologie din cadrul Ambulatoriului Alexandria au fost sancţionaţi de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, cu amenzi în valoare de câte 1.000 de lei în cazul avizelor pentru permis de port-armă letală.
Potrivit unui comunicat remis joi AGERPRES, de asemenea, la laboratorul de analize medicale al SC "Brain" SRL Alexandria s-a aplicat o sancţiune de o mie de lei pentru nerespectarea regulilor privind înregistrarea serviciilor acordate pacienţilor.
DSP Teleorman s-a autosesizat şi a declanşat o anchetă, prin compartimentul de control al instituţiei, la Ambulatoriul de specialitate din Alexandria, imediat după ce un post naţional de televiziune a relatat despre modul ilegal de obţinere de către o persoană a avizelor medicale pentru permis de port-armă. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba:Spitale amendate pentru nerespectarea procedurilor în cazul fetiţei decedate după ce s-a înţepat într-un cui Spitalele din Alba Iulia şi Blaj au fost amendate cu câte 10.000 de lei în urma anchetei declanşate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba în cazul fetiţei de 11 ani, aflată în plasament maternal, care a decedat la câteva zile după ce s-a înţepat accidental în picior într-un cui.
Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti Examen de Rezidenţiat la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' din Bucureşti
Olt: DSP a aplicat 35 de sancţiuni spitalelor din judeţ; 12 probe de sanitaţie analizate sunt necorespunzătoare Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Olt a aplicat 35 de sancţiuni spitalelor din judeţ pentru deficienţe constatate în urma unor controale derulate în lunile ianuarie şi februarie la unităţile sanitare cu paturi, se precizează într-un comunicat al instituţiei transmis, luni, AGERPRES.
Alba: Amendă de 30.000 de lei dată de DSP pentru o casă de vacanţă care funcţiona ilegal O asociaţie religioasă care deţine o casă de vacanţă care funcţiona ilegal, situată într-o comună din Munţii Apuseni, a fost sancţionată cu 30.000 de lei de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba, potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES.
Sibiu: Aproape fiecare control înainte de Paşte s-a soldat cu o sancţiune din partea inspectorilor sanitari Aproape fiecare control efectuat înainte de Paşte s-a soldat până acum cu câte o sancţiune, din partea inspectorilor sanitari, din cauza alimentelor expirate sau păstrate necorespunzător, conform unui comunicat remis marţi, AGERPRES, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sibiu.
Teleorman: Amenzi de peste 37.000 de lei, aplicate de Direcţia de Sănătate Publică în primul semestru Peste 37.000 de lei reprezintă valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate în primul semestru din acest an în urma controalelor efectuate de specialiştii de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, a declarat vineri pentru AGERPRES şeful acestei instituţii, Mioara Comana.