Cele mai citite
 


Audio-Optica prelungeste campania nationala de testare gratuita a auzului pana la sfarsitul lunii martie
vineri, 16 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

In urma programului de testare gratuita a auzului, tot mai multi romani au devenit constienti de importanta diagnosticarii problemelor de sanatate ale sistemului auditiv, numarul de solicitari pentru testarea gratuita fiind foarte mare, astfel Clinica Audio-Optica a hotarat prelungirea campaniei pana la sfarsitul lunii martie. 

Prin urmare, cei care doresc sa profite in continuare de campania de testare gratuita a auzului si nu au reusit inca sa se testeze, au acum ocazia sa beneficieze de un consult gratuit pana pe data de 30 martie.
 
Datele statistice pe plan mondial arata ca, in prezent, numarul persoanelor cu scaderi de auz depaseste ca procent pe cel al persoanelor cu probleme de vaz. Astfel, potrivit studiilor, 12%-14% din populatia globului sufera de pierderi de auz. Acest procent creste cu 14% - 20%, in cazul persoanelor care sunt expuse la medii poluate fonic.
 
Totodata numarul tinerilor care au o pierdere de auz este in crestere, deoarece acestia obisnuiesc sa asculte muzica la volum ridicat la playere sau ipod-uri si frecveteaza discoteci.
 
Clinica Audio-Optica, in parteneriat cu Fundatia “Europa Tara Mea”, a lansat pe 1 martie campania „Martisor pentru ureche”, invitand doamnele, domnisoarele, dar si insotitorii acestora, sa isi testeze gratuit auzul.
 
Programul a lansat provocarea testarii gratuite, pentru a incuraja romanii sa aiba o mai mare grija de sanatatea auzului. Testarea gratuita s-a realizat in cabinetele de audiologie ale Clinicii Audio-Optica, dotate cu aparatura de ultima generatie, iar examinarea a constat intr-o serie de investigatii precum: audiograma tonala, audiograma vocala etc. Vizitatorii au beneficiat inclusiv de interpretarea rezultatelor, primind cea mai eficienta solutie pentru rezolvarea problemelor lor.
 
Pacientii depistati cu deficiente de auz au fost diagnosticati, informati si consiliati de catre specialisti instruiti in Germania, astfel incat sa beneficieze de solutii complete pentru repunerea in forma si chiar pentru reintegrarea sociala totala (in cazurile de surditate).
 
Testarea gratuita a auzului se realizeaza in continuare la cabinetele Clinicii Audio-Optica din Bucuresti, Brasov, Buzau, Bacau, Iasi, Craiova, Deva, Cluj, Slatina si Ploiesti. Pentru ca numarul de solicitari poate fi mai mare decat capacitatea cabinetelor, toti cei interesati sunt rugati sa se programeze la numarul de telefon: 021-305.72.51.
 

  

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Aproape jumatate dintre romani, diagnosticati cu probleme de auz Aproape jumatate din romanii care au participat la programul national de Testare gratuita a auzului, sustinut de Centrul Medical Audio-Optica, au fost diagnosticati cu diferite forme de pierdere de auz.
Programul national de testare gratuita a auzului „Martisor pentru ureche” In luna martie, Fundatia „Europa, Tara Mea” si Clinica Audio-Optica au grija de auzul doamnelor si domnisoarelor, lansand campania „Martisor pentru ureche”, pentru testarea gratuita a auzului in mai multe orase din tara.
Programul national de testare gratuita a auzului se apropie de final Campania nationala de testare gratuita a auzului, care se desfasoara la cabinetele de audiologie Audio-Optica din tara, se apropie de final.
Centrofarm demarează campania de testare gratuită a auzului și continuă campania de dermoanaliză În perioada 2 iunie-31 august, Centrofarm derulează în cadrul Programului Câștigă Viață campania de testare a auzului în 11 farmacii din București. Astfel, clienții Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanță de specialitate. În plus, campania de dermoanaliză gratuită continuă și...
Centrofarm continuă campania de testare gratuită a auzului în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014 Campania Centrofarm de testare gratuită a auzului, derulată în cadrul Programului Câștigă Viață, continuă în 13 farmacii din București. În perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014, clienții Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanță de specialitate. Servicii gratuite de testare...
Galeria Real si Sensiblu marcheaza “Ziua mondiala a inimii” printr-o actiune de testare gratuita a tensiunii si IMC Galeria Real si Sensiblu, in parteneriat cu Real Hypermarket, organizeaza in weekendul 1-2 octombrie o sesiune de testari gratuite de tensiune si indice de masa corporala, cu ocazia Zilei Inimii.