Cele mai citite
 


Ministrul interimar al Sănătăţii l-a propus pe Adrian Streinu-Cercel pentru funcţia de secretar de stat
marţi, 6 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, l-a propus luni pe prof. dr. Adrian Streinu-Cercel pentru funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, anunţă un comunicat al instituţiei, remis AGERPRES.
El va coordona direcţiile de asistenţă medicală şi sănătate publică, resurse umane, juridic şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, un recunoscut specialist în boli infecţioase, este absolvent al Facultăţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila', promoţia 1982, iar din anul 2006 este profesor doctor în cadrul aceleiaşi instituţii.

Prof. dr. Streinu-Cercel a ocupat până în prezent funcţia de manager al Institului Naţional de Boli Infecţioase 'Prof. Dr. Matei Balş'. Începând din anul 1988, el a ocupat o serie de funcţii din cadrul Ministerului Sănătăţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Proiect: Ministerul Sănătăţii ar putea avea patru secretari de stat, în loc de trei ministerul Sănătăţii (MS) ar putea avea patru secretari de stat, un subsecretar de stat, un secretar general şi de un secretar general adjunct, prevede un proiect pus în dezbatere publică pe site-ul instituţiei.
UPDATE ANI: Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Matei Balş, găsit în incompatibilitate Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor de către Adrian Streinu-Cercel, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, actual manager al Institutului Naţional de Boli Infecţioase 'Prof. Dr. Matei Balş' Bucureşti, ca urmare a deţinerii simultane...
HG privind suplimentarea locurilor la Rezidenţiat, semnată de Videanu Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, a semnat vineri, în prezenţa reprezentanţilor absolvenţilor de medicină, proiectul Hotărârii de Guvern pentru suplimentarea locurilor la Rezidenţiat.
Teleorman: Sprijin ministerial pentru finalizarea Spitalului de Pneumoftiziologie Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, s-a aflat luni după-amiază în judeţul Teleorman, unde a vizitat Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, loc unde se află în derulare o investiţie complexă începută în anul 1994.
Arafat: Centrul de formare SMURD de la Târgu Mureş e cel mai avansat din Europa Centrul Naţional de Formare în Asistenţă Medicală de Urgenţă de la Târgu Mureş, inaugurat luni, este cel mai avansat din Europa în privinţa dotării, a declarat dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
Prima ediţie a Conferinţei FNPMF Bucureşti, 22 ian /Agerpres/ - Prima ediţie a Conferinţei Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF), care se desfăşoară în perioada 21 - 24 ianuarie, la la Sinaia, îşi propune să abordeze aspecte legislative şi cadrul juridic de acţiune vizând furnizorul de asistenţă medicală primară...