Cele mai citite
 


Botoşani: Cadrele medicale de la Psihiatrie au ieşit în stradă
sâmbătă, 17 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 100 de angajaţi ai fostului Spital de Psihiatrie din Botoşani au protestat, vineri, în curtea instituţiei, în semn de nemulţumire faţă diminuarea salariilor. Cadrele medicale şi personalul auxiliar, care au fost preluate, de la 1 martie, prin comasare, de Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati', au primit drepturile salariale aferente lunii februarie diminuate.
'Ieri (în jurul orei 14.00- n.r.), s-au primit fluturaşii şi salariile au fost diminuate cu 25% din spor. Nu se aştepta nimeni să se întâmple acest lucru. Din contră, noi aşteptam să ni se dea acel 5% spor de urgenţă, pentru că ne-am comasat cu Spitalul Judeţean', a afirmat liderul sindical din fostul Spital de Psihiatrie, Ana Amariţei.
Potrivit acesteia, fiecare angajat a pierdut la salariu între 250 de lei şi 900 de lei.
'Eu am pierdut 207 lei. Nu este o greşeală. Este un fluturaş. Am primit 606 lei faţă de 813 lei în ianuarie', a declarat unul dintre asistenţi.
Cadrele medicale vor solicita conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' să refacă statele de plată, astfel încât pierderile salariale să fie recuperate.
AGERPRES/(A- Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' vor participa la şedinţa CJ în care se va discuta comasarea Toţi medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani vor participa, joi, la şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind comasarea unităţii medicale cu alte trei spitale de interes judeţean. Medicul Gheorghe Apetroaie a declarat, luni,...
Botoşani: Proteste pentru drepturi salariale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Aproximativ 20 de asistenţi medicali de la Spitalul Judeţean de Urgenţe Mavromati Botoşani au protestat, luni dimineaţă, în faţa biroului managerului unităţii, Corneliu Mihai, faţă de neacordarea unor drepturi salariale.
Botoşani: Medicii de la fostul spital de psihiatrie cer reînfiinţarea unităţii Cadrele medicale ale Secţiei de psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani solicită Consiliului Judeţean (CJ) reînfiinţarea Spitalului de Psihiatrie, ca unitate cu personalitate juridică proprie.
Botoşani: Protest spontan la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Aproximativ 40 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani au întrerupt, vineri dimineaţă, munca, protestând în biroul managerului unităţii faţă de neacordarea, de patru luni, a tichetelor de masă.
Botoşani: Protest al angajaţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Aproximativ 80 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au participat, marţi la prânz, la un protest în Piaţa Revoluţiei. Cadrele medicale şi personalul auxiliar din cel mai mare spital din Botoşani au pichetat sediul Consiliului Judeţean şi al Prefecturii în semn de nemulţumire...
Botoşani: Protest pentru tichete de masă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Zeci de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au întrerupt, joi, activitatea, pentru a protesta faţă de neacordarea unor drepturi de natură salarială.