Cele mai citite
 


Bucureşti: Femeie transportată la spital cu arsuri, după o explozie într-un bloc din zona Apărătorii Patriei
sâmbătă, 17 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie a fost transportată la spital cu arsuri, vineri dimineaţa, în urma unei explozii produse într-un bloc din zona Apărătorii Patriei, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.
"La ora 5,39 s-a semnalat că pe strada Moldoviţa din cartierul Apărătorii Patriei s-a produs o explozie urmată de un scurt incendiu, stins până la sosirea echipajelor de pompieri, la nivelul etajului 7 al unui bloc de locuinţe. La sosirea forţelor de intervenţie, a fost identificată o victimă de aproximativ 80 de ani, femeie, ce prezenta arsuri. Ulterior i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportată la Spitalul Bagdasar, unde s-a stabilit că prezintă arsuri de gradul II şi III pe torace, abdomen şi membre", a precizat Daniel Vasile.
El a precizat că structura de rezistenţă a imobilului nu a fost afectată în urma exploziei. "Au fost afectate alte apartamente de pe acelaşi nivel - uşi dislocate sau ferestre sparte - inclusiv autoturisme, în urma căderii de elemente de structură şi de faţadă a imobilului", a completat Daniel Vasile.
Potrivit acestuia, la o primă evaluare, sunt afectate cinci apartamente, iar ferestrele sunt sparte la aproape tot palierul.
Daniel Vasile a menţionat că acumularea de gaze este cauza probabilă a incidentului. "Din declaraţiile victimei, a folosit aragazul pentru încălzirea locuinţei şi l-a uitat deschis", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti. AGERPRES/(A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Bucureşti: Explozia de la CET Sud - din cauza unor operaţiuni de curăţare a unui arzător Explozia care a avut loc luni dimineaţă la CET Sud, în urma căreia patru persoane au fost rănite, s-a produs, cel mai probabil, din cauza unor operaţiuni de curăţare a unui arzător, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.
Explozii, incendii produse în centre comerciale, depozite şi alte clădiri - cronologie (2012-2016) Un incendiu a izbucnit în dimineaţa zilei de 6 iunie 2016, la fabrica de încălţăminte din Jilava, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 2.000 mp, potrivit oficialilor Inspectoratului Special de Urgenţe (ISU) Bucureşti. La faţa locului au fost trimise 13 autospeciale de stingere, patru autoscări,...
Explozii, incendii produse în şcoli, centre comerciale, depozite şi alte clădiri - cronologie (2012-2016) O explozie urmată de un incendiu a avut loc la 5 iunie 2016, în incinta târgului de vechituri, din zona Văii Cascadelor, în sectorul 6 al Capitalei, în urma căreia şapte persoane s-au ales cu arsuri. Oficiali ISU au precizat că explozia a fost cauzată de o butelie, într-un spaţiu improvizat unde se servea...
UPDATE Bucureşti: Explozie în zona Valea Cascadelor; 7 victime cu arsuri O explozie urmată de un incendiu a avut loc duminică, în Bucureşti, în sectorul 6, în zona Valea Cascadelor, în incinta târgului de vechituri, în urma căreia şapte persoane s-au ales cu arsuri, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU, Daniel Vasile.
Neamţ: Pompieri arşi în urma unei intervenţii Doi subofiţeri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au fost răniţi grav în urma unei intervenţii efectuate noaptea trecută, la o locuinţă din comuna Agapia.
Bacău: Incendiul produs după explozia dintr-un apartament a fost stins iar evacuaţii au primit adăpost Incendiul declanşat, marţi, în jurul orei 9,30 în urma unei explozii produse într-un apartament situat la parterul unui bloc cu patru etaje de pe strada Martir Horea din municipiul Bacău a fost stins de către pompierii militari după circa o jumătate de oră de la declanşarea sa.