Cele mai citite
 


Buzău:Număr record de cazuri de rubeolă în 31 de şcoli
sâmbătă, 17 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În judeţul Buzău, numărul cazurilor de rubeolă este cu peste o treime mai mare faţă de săptămâna trecută, ajungând la 224 de elevi bolnavi din 31 de unităţi şcolare.
Potrivit purtătorului de cuvânt al DSP Buzău, Mihaela Voineagu, în prezent, în evidenţele medicilor epidemiologi se află 224 de elevi bolnavi de rubeolă din 31 de unităţi de învăţământ din judeţ, în timp ce în urmă cu aproximativ o săptămână erau mai puţin de 140 de cazuri.
"Cele mai multe cazuri de rubeolă au fost înregistrate în liceele din municipiul Buzău, la Seminarul Teologic, unde elevii locuiesc în regim de internat, fiind declarat deja focar epidemic de rubeolă din cauza celor peste 100 de elevi diagnosticaţi cu această boală", a mai spus sursa citată.AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Peste 600 de elevi din 50 de şcoli sunt diagnosticaţi cu rubeolă Un număr de 607 elevi din 50 de unităţi şcolare din judeţul Buzău sunt diagnosticaţi cu rubeolă şi au fost izolaţi la domiciliu.
Buzău: Peste 300 de cazuri de rubeolă în 34 de şcoli În 34 de unităţi de învăţământ din judeţul Buzău se înregistrează 347 de cazuri de rubeolă, cu peste 120 mai multe decât săptămâna trecută.
Buzău: O treime din elevii Seminarului teologic s-au îmbolnăvit de rubeolă În 19 licee din judeţul Buzău s-au înregistrat în această săptămână 138 de cazuri de rubeolă, cu 46 mai multe cazuri decât săptămâna precedentă.
Buzău: Numărul cazurilor de rubeolă este în creştere Un număr 52 de cazuri de rubeolă şi două cazuri de rujeolă, aproape dublu faţă de săptămâna precedentă, au fost înregistrate la sfârşitul săptămânii trecute în judeţ.
Buzău: Elevii din trei localităţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, externaţi sub supraveghere medicală Toţi cei 15 elevi din localităţile Zoiţa, Ziduri şi Gura Teghii au fost externaţi joi din spitalele din Râmnicu Sărat şi Nehoiu, ei aflându-se sub supraveghere medicală.
Buzău: Numărul cazurilor de viroze şi pneumonii, în creştere cu 15% Peste 2.220 de persoane au fost diagnosticate cu viroze respiratorii şi pneumonii în judeţul Buzău, în ultima săptămână, cu aproape 15% mai multe decât în săptămâna precedentă.