Cele mai citite
 


Fotbal: Sud-coreeanul Park Chu-young şi-a amânat serviciul militar 10 ani
sâmbătă, 17 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Atacantul sud-coreean Park Chu-young, care joacă la echipa engleză de fotbal Arsenal Londra, a reuşit să îşi amâne cu 10 ani satisfacerea serviciului militar, după cum relatează AP.
Ministerul Apărării din Coreea de Sud a anunţat vineri că viza de rezident în Monaco, echipă la care Park a jucat între 2008 şi 2011, înseamnă că îşi poate amâna serviciul militar până în 2022.
Park (26 ani) urma să îşi înceapă serviciul militar anul acesta sau anul viitor. Toţi bărbaţii sud-coreeni apţi sunt obligaţi să efectueze un serviciu militar de doi sau trei ani.
Park Chu-young a fost căpitanul naţionalei sud-coreene până de curând.
AGERPRES (Mihai Ţenea)

.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Coreea de Sud oferă gratis RPDC vaccin A/H1N1 Republica Coreea /Coreea de Sud/ va oferi gratis vaccinuri împotriva gripei noi Republicii Populare Democrate Coreene /RPDC, Coreea de Nord/, în scopul imunizării turiştilor care se vor deplasa în Africa de Sud, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal 2010, care începe luna viitoare, au anunţat joi...
Coreea de Sud va investi circa 90 milioane de dolari în cercetarea celulelor-suşe Coreea de Sud (Republica Coreea /RC/) va aloca începând cu 2012 fonduri de aproximativ 100 miliarde de woni (circa 90 milioane de dolari) pentru cercetarea celulelor-suşe, a anunţat luni, într-un discurs radio către naţiune, preşedintele sud-coreean Lee Myung-bak, potrivit ziarului The Korea Times.
Viagra în schimbul voturilor? Coreea de Sud deschide o anchetă Un oraş sud-coreean a deschis o anchetă cu privire la un candidat suspectat că a împărţit pilule erectile alegătorilor, în schimbul susţinerii sale la alegerile legislative care au loc miercuri în Coreea de Sud, relatează AFP.
Coreea de Sud îşi reia ajutorul medical pentru Coreea de Nord Coreea de Sud a decis marţi să-şi reia ajutorul medical pentru Coreea de Nord prin intermediul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi să deblocheze în acest sens 6,94 milioane de dolari, informează AFP şi Efe.
Coreea de Sud: Trei producători renumiţi de ţigări, daţi în judecată de serviciul naţional de asigurări medicale Serviciul public de asigurare a sănătăţii din Coreea de Sud a anunţat luni că a depus o plângere împotriva a trei producători de ţigări cărora le cere daune şi interese de 37,3 milioane de euro pentru costurile legate de tratarea bolilor cauzate de fumat, relatează AFP.
Panică în Coreea de Sud pe fondul multiplicării cazurilor de contagiere cu coronavirusul MERS Focarul de infecţie cu virusul MERS (Middle East Respiratory Syndrome) a forţat Banca Centrală din Coreea de Sud să taie joi ratele dobânzilor după ce autorităţile au raportat 14 noi cazuri, potrivit Reuters şi DPA.