Cele mai citite
 


Handbal masculin: Aihan Omer se bazează pe publicul reşiţean, în meciul cu HCM Constanţa
sâmbătă, 17 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liga Naţională masculină de handbal programează duminică, 18 martie, o etapă aşteptată cu deosebit interes de suporterii echipei HC Caraş-Severin, în care elevii lui Aihan Omer vor primi replica liderului HCM Constanţa, formaţie care nu a cedat nici măcar un punct în actualul sezon.
Handbaliştii cărăşeni speră să încurce echipa de pe Litoral, într-un meci al orgoliilor, al cărui rezultat nu-i poate opri, totuşi, pe constănţeni din cursa pentru un nou titlu naţional. Situaţia din clasament e deja clară, formaţia de pe Litoral fiind practic desprinsă în câştigătoare, dar asta nu înseamnă că meciul nu are miză.
Va fi o partidă a orgoliilor, pentru ca orice echipă îşi doreşte să învingă liderul. Favorită e formaţia constănţeană, dar cărăşenii au şansa lor şi vor face totul pentru a produce o surpriză, spune antrenorul emerit Aihan Omer.
''Este un meci cu o echipă puternică, cu o echipă campioană, care are un lot extraordinar. Practic, ar putea să se formeze trei echipe care să joace în Ligă. Noi ne bucurăm, însă, că pentru echipa mea nu e o presiune maximă, nu e un meci decisiv, nu e o miză extraordinară, iar acest lucru ne va da determinare şi dezinvoltură, vom juca fără trac. Avem, totuşi, un adversar de temut, care nu a pierdut niciun punct. Noi vom face totul pentru ca primele puncte pe care le vor pierde să fie la Reşiţa. Noi avem avantajul că jucăm acasă. Aşteptăm şi publicul, care să umple sala şi să ne ajute să câştigăm. Întotdeauna, când sala este plină, cel puţin trei goluri sunt marcate de public', a declarat Aihan Omer.
Din păcate, lotul reşiţean nu a efectuat nici săptămâna aceasta pregătirea în formula completă. Tucanu, Rohozneanu, Petrea şi Pârvan au fost menajaţi în prima parte a săptămânii, din cauza problemelor medicale. De joi, cei patru au reluat pregătirile şi sunt şanse bune ca ei să fie recuperaţi până la ora jocului.
Partida HC Caraş-Severin - HCM Constanţa, din etapa a 20-a, se va disputa duminică, de la ora 11,00, şi va fi arbitrată de cuplul Harabagiu-Stănescu.
Înaintea meciului din etapa a 20-a, HCM Constanţa e lideră autoritară, cu 38 de puncte din tot atâtea posibile, în timp ce gazdele din Caraş-Severin ocupă locul 4, cu 23 de puncte în cont. AGERPRES/(A.S. - Paula Neamţu)
pan/
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Elevii învaţă să mănânce sănătos Şcoala Nr. 7 din Reşiţa a organizat marţi, o acţiune intitulată sugestiv 'Mănânc sănătos, cresc frumos!', a declarat marţi, pentru AGERPRES, Cristina Ardeleanu, institutor la această unitate de învăţământ.
Caraş-Severin: Anchetă la Spitalul Judeţean din Reşiţa, după ce un bebeluş a avut mâna ruptă La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa este în plină desfăşurare o anchetă, pentru a se constata cine este vinovat pentru faptul că un bebeluş care s-a născut normal, după câteva ore a fost găsit cu mâna ruptă.
Caraş-Severin: "Sanitarii pricepuţi" s-au întrecut la Reşiţa Faza judeţeană a concursului pentru sănătate şi prim ajutor 'Sanitarii pricepuţi', care se adresează şcolilor gimnaziale şi liceale din judeţul Caraş-Severin, s-a desfăşurat miercuri, la Reşiţa, ocazie cu care tinerii şi-au arătat abilităţile în acest domeniu.
Caraş-Severin: La Reşiţa a început 'Săptămâna alimentaţiei sănătoase' Elevii unei şcoli din Reşiţa au învăţat, marţi, să mănânce sănătos, în cadrul unui proiect educaţional denumit ''Săptămâna alimentaţiei sănătoase'' .
Caraş-Severin: Peste 3.200 de cereri ale pensionarilor pentru sub 2.600 de bilete la tratament balnear Peste 3.200 de vârstnici au depus cereri la Casa de Pensii Caraş-Severin pentru a obţine bilete la tratament balnear, în condiţiile în care judeţului i s-au alocat în acest an mai puţin de 2.600 de bilete.
Caraş-Severin: Elevi din Reşiţa au făcut o fundă umană a solidarităţii cu persoanele infectate cu HIV-SIDA Tinerii de la Colegiul Naţional Mircea Eliade din Reşiţa au arătat, vineri, că le pasă şi şi-au dat mâna pentru a forma o fundiţă a solidarităţii cu persoanele afectate de HIV-SIDA, o maladie care face, anual, foarte multe victime în întreaga lume.