Cele mai citite
 


Olt: Investiţiile la Spitalul judeţean de urgenţă, prioritare pentru Primăria Slatina
sâmbătă, 17 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina constituie o prioritate pentru administraţia locală, susţine city-managerul municipiului Slatina, Minel Prina, care anunţă şi începerea unui program comun de investiţii al Primăriei Slatina şi Consiliului Judeţean Olt pentru unitatea spitalicească.
Prina a declarat vineri, pentru Agerpres, că Primăria Slatina a prevăzut în bugetul din acest suma de 1,5 milioane lei pentru începerea unor investiţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, conform unei liste de obiective pe care trebuie să o întocmească până la finalul lunii martie mangerul SJU Slatina. "Aşteptăm lista de obiective de la managerul spitalului şi ulterior vom demara procedurile legale pentru ca până la sfârşitul anului să fie şi începute unele lucrări de modernizare. Investiţii la spital va face şi Primăria Slatina dar şi Consiliul Judeţean, care administrează unitatea. Avem prevăzuţi pentru acest an 1,5 milioane lei în buget pentru investiţii la spital. Nu e mult, dar ţinând cont că va investi şi CJ Olt vor putea fi începute lucrările", a afirmat Minel Prina.
Anul trecut Primăria Slatina a încheiat cu CJ Olt un acord de colaborare în vederea susţinerii financiare a spitalului slătinean şi a contribuit şi a finanţat dotarea spitalului cu frigidere şi televizoare în saloanele unde acestea sunt permise.
Consiliul Judeţan Olt a finanţat în ultimii doi ani investiţii în valoare de patru milioane euro la spital, concretizate în reabilitarea, recompartimentarea şi dotarea cu aparatură medicală de nouă generaţie a întregului ambulatoriu de specialitate. AGERPRES/(AS, Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Consiliul Judeţean alocă fonduri pentru modernizarea UPU de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au aprobat joi documentaţia pentru extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.
Olt: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a fost inaugurat Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, aflat în ultimii doi ani, în lucrări de reabilitare printr-un program derulat cu fonduri europene în valoare de aproape patru milioane lei, a fost inagurat joi de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Olt, instituţia care administrează unitatea...
Olt: A fost finalizată modernizarea şi echiparea ambulatoriului SJU Slatina Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a fost complet modernizat şi echipat datorită implementării unui proiect cu finanţare nerambursabilă în valoare de 19,6 milioane lei, potrivit vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu.
Olt: Primăria Slatina vrea să investească 2,5 milioane în modernizarea spitalului din oraş Slatina, 25 ian /Agerpres/ - Primăria Slatina doreşte să investească 2,5 milioane de euro în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă, cu condiţia ca municipalitatea să aibă dreptul de a administra şi de a lua decizii în spital în aceeaşi măsură ca şi Consiliul Judeţean Olt, a declarat, marţi, într-o...
Olt: Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a redus la jumătate costurile cu hrana pacienţilor Costurile cu hrana pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reduse la jumătate în luna ianuarie faţă de luna anterioară, după ce instituţia sanitară a renunţat la contractul cu o firmă privată ce asigura hrana şi a creat un bloc alimentar unde lucrează angajaţi ai spitalului care să...
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.