Cele mai citite
 


Irinel Popescu, noul preşedinte al CNAS
joi, 15 ianuarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Medicul Irinel Popescu a devenit preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi membru în consiliul de administraţie, printr-o decizie a premierului Emil Boc, publicată joi seara, în Monitorul Oficial. Acesta îl va înlocui pe Vasile Ciurchea, eliberat din funcţie de premierul Emil Boc. (Sursa: Agerpres)

Şi la ministerul Apărării Naţionale au fost numiţi noi secretari de stat.

Astfel, Aurel Ionel Lascu a fost numit în funcţia de secretar de stat şi şef al Departamentului pentru armamente în acest minister, iar Viorel Oancea a devenit secretar de stat şi şef al Departamentului pentru politica de apărare şi planificare.
A fost semnată şi decizia pentru eliberarea lui Corneliu Dobriţoiu din funcţia de secretar de stat la Ministerul Apărării Naţionale.
Toate aceste decizii au fost publicate, joi, în Monitorul Oficial. AGERPRES/(Georgiana Tănăsescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Eliberarea din funcţia de membru CA şi preşedinte al CNAS a lui Doru Bădescu, publicată în MO Decizia privind eliberarea din funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a lui Doru Bădescu a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Min.Sănătăţii Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în MS, publicată în Monitorul Oficial Decizia premierului Emil Boc privind numirea lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a fost publicată, joi, în Monitorul Oficial.
Emil Boc: Guvernul va permite CNAS angajamente suplimentare de 500 milioane de leiEmil Boc: Guvernul va permite CNAS angajamente suplimentare de 500 milioane de lei Executivul va permite Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) să încheie angajamente legale suplimentare, de maximum 500 de milioane de lei, pentru a putea asigura necesarul de medicamente, printr-o ordonanţă de urgenţă care urmează să fie adoptată în şedinţa de Guvern de miercuri, a anunţat...