Cele mai citite
 


Directorul Petrom, Mariana Gheorghe: Doamna Ungureanu are un contract de consultanţă medicală cu OMV AG
luni, 19 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicul Daniela Ungureanu, soţia premierului Mihai-Răzvan Ungureanu, nu este salariată a Petrom, ci are un contract de consultanţă medicală cu OMV AG, din Viena, în cadrul căruia desfăşoară activitate şi pentru Petrom, a precizat, pentru AGERPRES, directorul general al companiei, Mariana Gheorghe.
''Doamna Ungureanu nu este salariată a Petrom. Ceea ce ştim noi este că are un contract de consultanţă medicală cu OMV AG din Viena şi, în cadrul acestui contract, ea desfăşoară atât activitate pentru Petrom, în board-ul, în Consiliul de Administraţie al unei filiale a noastre, Petromed, care are numai activităţi medicale, cât şi activităţi de sprijin, de mecenat medical pe care compania îl are în legătură cu angajaţii săi, astfel încât să ajute social, medical, anumiţi angajaţi aflaţi într-o anumită situaţie dificilă'', a explicat Mariana Gheorghe, întrebată în legătură cu poziţia Danielei Ungureanu în cadrul companiei OMV Petrom.
În ultimele zile, funcţia pe care o ocupă soţia premierului în cadrul companiei petroliere a suscitat o serie de discuţii, vizând inclusiv un posibil conflict de interese.
Conform declaraţiei de avere depuse la începutul mandatului de premier, în anul fiscal 2011, soţia premierului, medicul Daniela Ungureanu, a obţinut 46.142 de lei ca salarii de la Institutul Clinic Fundeni, 84.000 de euro venituri din activităţi independente - servicii de consultanţă medicală pentru compania OMV AG Viena. AGERPRES/(A - Nicoleta Gherasi)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ANI: Trei miniştri şi adjunctul SGG, acuzaţi de incompatibilitate, conflict de interese sau averi nejustificate Patru membri ai Executivului - ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, şi secretarul general adjunct al Guvernului, Sorin Dan Mihalache, sunt acuzaţi de Agenţia Naţională de Integritate...
(Corespondenţă): Din cauza acuzaţiilor de corupţie, AKH Viena deschide licitaţie pentru un nou contract de curăţenie Viena, 20 sep - Corespondentul Agerpres, Smaranda Câmpeanu, transmite: Spitalul General din Viena (AKH) va angaja o nouă firmă însărcinată cu curăţenia după ce a reziliat contractul cu agenţia de profil AGO, au anunţat preşedintele AKH Reinhard Kreler şi directorul general al Asociaţiei Spitalelor/KAV/...
INTERVIU/Petrescu (Poşta Română): Dacă nu aveam ghiulele de picior, indicatorii economici arătau mult mai bine Poşta Română va contracta în cel mult două luni un credit de 46,1 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) pentru realizarea unor investiţii în platformele IT&C, care au o vechime de peste 10 ani, dar şi într-un centru de sortare automatizat la Otopeni, a declarat...
Dolj: CAS poartă discuţii cu medicii de familie Craiova, 8 ian /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Dolj i-a invitat, vineri, la discuţii atât pe reprezentanţii Societăţii Naţionale de Medicină Generală din România - filiala Dolj, cât şi pe cei ai Patronatului Medicilor de Familie, după ce medicii de familie din Dolj au anunţat, joi, că...
Secţia de transplant medular de la Institutul Clinic Fundeni a fost extinsă Institutul Clinic Fundeni şi-a extins secţia de transplant medular, în prezent, în compartimentele lărgite şi reamenajate, funcţionând şase paturi sterile pentru copii şi 11 paturi sterile pentru adulţi.
Angajaţii SANITAS Bucureşti beneficiază de un nou contract colectiv de muncă Angajaţii din sistemul sanitar care aparţin de Primăria Municipiului Bucureşti şi-au recăpătat o serie de drepturi în urma încheierii negocierilor privind contractul colectiv de muncă ce urmează a fi semnat în zilele următoare.