Cele mai citite
 


Opozantul rus Grigori Iavlinski, internat în spital pentru probleme cardiace
luni, 19 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Grigori Iavlinski, fondatorul partidului liberal rus de opoziţie Iabloko, a fost internat într-un spital din Moscova din cauza unor probleme cardiace, însă viaţa sa nu este în pericol, a declarat duminică liderul acestei formaţiuni, Serghei Mitrohin, informează AFP.
Grigori Iavlinski, în vârstă de 59 de ani, a fost spitalizat după ce a fost diagnosticat cu 'angină pectorală', boală cardiacă care rezultă din lipsa de oxigen la nivelul inimii, a declarat Serghei Mitrohin pentru agenţia de presă Interfax.

'Suntem în legătură permanentă cu el prin telefon şi ne va spune dacă se întâmplă ceva', a adăugat el.

Medicii i-au pus un stent, un mic cilindru metalic pentru a dilata o arteră, a explicat Mitrokhine.

Dacă totul decurge bine, Iavlinski urmează să fie externat în câteva zile, a mai spus el.

Grigori Iavlinski nu a putut candida la alegerile prezidenţiale din 4 martie, câştigate de Vladimir Putin, candidatura sa fiind respinsă ca urmare a unei decizii a Comisiei Electorale Centrale.AGERPRES/(Mihaela Moise)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Angina pectorala tratata homeopat Angina pectorala este cea mai frecvent intalnita forma de debut a cardiopatiei ischemice. Ea se poate manifesta prin durere in zona anterioara toracelui (in drepul inimi) sau a sternului, dar si prin alt echivalent clinic: dispnee anxioasa (greutate in respiratie ),disconfort, tulburari de ritm...
Angina pectorala Angina pectorala este principala cauza a durerilor toracice dupa varsta de 35-40 de ani. Angina pectorala este una din formele de manifestare a cardiopatiei ischemice dureroase alaturi de angina instabila si infarctul miocardic.
CardioFort - revascularizarea miocardului (cardiopatie ischemica, angina pectorala) - CSID Oana Cuzino prezinta in cadrul emisiunii Ce se intampla doctore un reportaj dedicat noii metode de revascularizare a inimii fara operatie - tratamentul CardioFort, disponibil in premiera in Romania in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral. Aproape 1 milion de romani sufera de cardiopatie ischemica, bolile...
Revascularizarea inimii cu ajutorul undelor acustice - CardioFort Generalităţi Inima primeşte oxigen şi substanţe nutritive prin arterele coronare. În anumite împrejurări, în deosebi cand peretele arterelor se îngroaşă, lumenul arterelor se micşorează sau se astupă complet. Acest fenomen se produce datorită procesului ce începe din tinereţe numit - ateroscleroză...
În fiecare zi 40 de oameni mor prin infarct de miocard Boala coronariană ischemică, cunoscută de asemenea şi cu denumirea de cardiopatie ischemică, este cea mai comună manifestare a bolilor cardiovasculare.
Terapii alternative pentru afectiuni respiratorii Misiunea aparatului respirator este sa ii furnizeze oxigen sangelui si sa elimine din corp deseurile gazoase si in principal dioxidul de carbon. Aceste schimburi de gaze au loc la nivelul plamanilor, care pot fi victimele a numeroase afectiuni sau infectii.