Cele mai citite
 


Lia Ardelean: Sunt onorată de nominalizarea mea ca şi candidat al USL la Primăria municipiului Arad
marţi, 20 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Candidatul USL la Primăria municipiului Arad, fostul deputat conservator Lia Ardelean, a declarat luni seară, imediat după ce conducerea Uniunii a oficializat candidatura sa de către conducerea Uniunii, că este onorată, dar şi obligată de această nominalizare.
'Privesc această candidatură ca pe o mare responsabilitate şi nu ca pe un privilegiu. Pot spune că este chiar o dublă responsabilitate, care mă onorează, dar mă şi obligă în acelaşi timp', a declarat Lia Ardelean, pentru AGERPRES.
Pe de altă parte, aceasta a subliniat faptul că a fost 'încântată' de reacţia colegilor liberali din ACD, dar şi a celor din PSD, care şi-au exprimat la unison încrederea în succesul candidaturii sale, imediat după ce a fost anunţată.
'În acest fel, USL Arad dă dovadă de unitate şi maturitate, elemente primordiale în obţinerea unor rezultate pozitive la alegerile locale', a susţinut Lia Ardelean.
Pe de altă parte, ea a susţinut că este conştientă de faptul că are în faţă o misiune foarte grea.
'Sunt conştientă de importanţa covârşitoare a funcţiei de primar într-un municipiu cum este Arad. Administraţia locală de aici gestionează un buget anual cifrat la peste 100 de milioane de euro, fiind responsabilă pentru calitatea învăţământului şi întreţinerea şcolilor, îmbunătăţirea actului medical, siguranţa cetăţeanului, condiţiile de trafic şi calitatea drumurilor, curăţenie, spaţiile verzi, cultura, etc., în esenţă are un rol decisiv în nivelul calitativ al vieţii arădenilor. Pe scurt, vorbim despre responsabilităţi importante, care reclamă competenţă, seriozitate şi corectitudine. Sunt convinsă că voi reuşi, alături de colegii din USL Arad, să facem o figură frumoasă la alegerile din 10 iunie', a mai adăugat Lia Ardelean.
La rândul său, preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru, a declarat pentru AGERPRES că o aşteaptă pe Lia Ardelean să sosească la Arad pentru a pune la punct strategia pentru campania electorală.
'Trebuie să pregătim cu multă atenţie campania electorală, pentru că avem în faţă o misiune foarte dificilă, aceea de a-l învinge pe actualul primar Gheorghe Falcă, care şi-a anunţat candidatura pentru un al treilea mandat de edil şef al Aradului. În mod cert, va fi dificil, dar nu imposibil să realizăm acest lucru. Dar pentru aceasta va trebui să stabilim cea mai potrivită strategie şi, de asemenea, să muncim din greu pentru a reuşi să impunem candidatul USL', a precizat Mircea Purcaru. AGERPRES /(A - Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Florin Tripa (PSD Arad): Administraţia PNL plimbă viitorul spital prin mai tot judeţul Consilierul judeţean Florin Tripa, secretar executiv al PSD Arad, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că administraţia locală actuală PNL, fostă PDL, a lansat în ultimii ani mai multe proiecte nefinalizate, iar pentru cele mai multe s-au cheltuit bani publici pe studii de fezabilitate şi strategii...
Arad: Medicii de familie vor fi aduşi în pragul falimentului de guvernarea PDL, afirmă liderii filialei PSD Cabinetele medicilor de familie vor fi aduse în pragul falimentului dacă vor fi constrânse să accepte condiţiile puse de guvernanţi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar.
Nicolae Ioţcu, preşedinte CJ Arad: Diminuarea bugetului frânează dezvoltarea judeţului Arad, 18 feb /Agerpres/- Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, a răspuns acuzelor venite din partea unor reprezentanţi din judeţ ai arcului guvernamental, care susţin că proiectul de buget al CJ a fost unul lipsit de transparenţă, el afirmând că din cauza modificărilor aduse de PSD la...
PSD Arad: Epuizarea fondurilor pentru medicamente tinde să se impună ca un obicei PSD Arad atrage atenţia asupra faptului că epuizarea fondurilor destinate medicamentelor gratuite şi compensate tinde să se impună ca un obicei, cei care vor suferi urmând să fie în primul rând cetăţenii acestui judeţ.
Arad: Consilierii judeţeni PSD vor cere autorităţilor competente declanşarea unei anchete în cazul UPU Consilierul judeţean Florin Tripa, secretar executiv al Organizaţiei judeţene PSD Arad, susţine că se impune declanşarea unei anchete la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad, după inundarea Unităţii de Primiri Urgenţe, situaţie în urma căreia s-a impus evacuarea pacienţilor şi a aparaturii medicale...