Cele mai citite
 


Stem SURE va asteapta cu premii extraordinare la Baby Expo si Baby Boom Show !
miercuri, 21 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie, Obstetrica - Ginecologie
 

 

 

 

In perioada 13 martie – 1 aprilie 2012, Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, a pregatit premii extraordinare in perioadele de desfasurare ale targurilor Baby Expo si Baby Boom Show. 

Oricine semneazaun contract de procesare si stocare a celulelor stem cu Stem SURE in perioada13 martie – 1 aprilie 2012 poate castiga, prin tragere la sorti, premii in valoare totala de 3 200 de euro.
 
Premiul 1: procesare si stocare gratuita pe 18 ani a probei de sange ombilical si tesut ombilical recoltate la nasterea copilului, valoarea premiului fiind de 1.948 euro.

Premiul 2:
stocarea gratuita a probei pe 18 ani, valoarea premiului fiind de 1.030 euro in situatia in care contractul castigator este un contract de recoltare si stocare a celulelor stem, sau de 960 euroin situatia in care contractul castigator este un contract de recoltare si stocare celule stem si tesut ombilical.

Premiul 3: procesarea gratuita a tesutului ombilical recoltat la nasterea copilului, valoarea premiului fiind de 138 euro.
 
Regulamentul campaniei promotionale este disponibil pe siteul Stem SURE: www.stemsure.ro.
 
Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem ofera pacientilor din Romania servicii de recoltare, procesare si stocare a celulelor stem, in cadrul laboratorului StemCare din Danemarca, cea mai mare si mai experimentata banca din zona Scandinaviei.
 
Cu o experienta de peste 10 ani in procesarea si stocarea sangelui ombilical, Stem SURE aduce in Romania calitatea serviciilor medicale daneze.
 
Stem SURE furnizeaza cel mai rapid rezultat al procesarii - in medie 36 ore de la nastere, efectueaza separare celulara nu stocare integrala, stocare in recipient bicompartimentat, recipiente separate stocate pentru analize viitoare, solutii pentru recoltare in conditii de urgenta, transport rapid cu avionul, fara scanare cu raze X, chip de monitorizare, cod unic de urmarire, tripla asigurare pentru situatii de insolventa, ofera printre altele testare HLA si transport gratuit al probei pentru utilizare, Asigurare medicala pentru terapii cu celule stem, diferite variante de plata, si premize pentru multiplicare celulara.
 
Ne-am asumat rolul de a fi alaturi de tinerii parinti in cel mai extraordinar moment al vietii lor: momentul nasterii copilulului. Ii invitam sa descopere si sa beneficieze de calitatea serviciilor medicale daneze. Si mult noroc in Concursul Micii Sirene! Ne dorim sa facem o bucurie in plus mamicilor in aceasta luna, luna lor!”, spune Dr. Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE.
 

Stem SURE asteapta parintii la standul din cadrul expozitiei Baby Expo sau Baby Boom Show saula sediul din Bucuresti, Str Randunelelor nr. 9 sau oriunde in tara, prin intermediul reprezentantilor medicali, sa beneficieze de oferta Micii Sirene -  MICA SIRENA TE INVITA LA CONCURS! 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stem SURE la Baby Boom Show Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, va asteapta cu surprize la Baby Boom Show! Pe perioada desfasurarii targului Stem SURE a pregatit pentru dumneavoastra o surpriza: pentru fiecare contract semnat intre 3-6 noiembrie, ofera tuturor parintilor Stem SURE cate un scaun de masa...
Stem SURE ofera discounturi de pana la 22,5% la contractele de recoltare a celulelor stem semnate la Baby Boom Show Targul Baby Boom Show va avea loc in perioada 7-10 noiembrie, la Romaero Baneasa, in Bucuresti; Stem SURE ii asteapta pe viitorii parinti cu discounturi cuprinse intre 14-22,5% la contractele semnate; Stem SURE este reprezentanta in Romania a Bancii StemCare – cea mai importanta banca de celule...
Stem SURE ofera viitorilor parinti consultanta gratuita si cadouri personalizate la targul Baby Expo Targul Baby Expo va avea loc in perioada 26 - 29 septembrie, la Sala Polivalenta; Toti viitorii parinti care trec pe la stand vor primi garantat un cadou; Stem SURE le va oferi viitorilor parinti cadouri la contractele semnate, pliate pe profilul si nevoile fiecarei viitoare familii; Stem SURE...
Stem Sure sustine organizarea la Bucuresti a evenimentelor cu Dr. Michel Odent, unul dintre cei mai cunoscuti obstetricieni din Europa si promotor al nasterii cat mai putin traumatizante. In perioada 28 septembrie – 1 octombrie, Medlife si Stem SURE, alaturi de partenerii lor, il vor aduce la Bucuresti pe medicul obstetrician care a inspirat milioane de femei din intreaga lume in ceea ce priveste o nastere sanatoasa.
Stem Sure sustine organizarea la Bucuresti a evenimentelor cu Dr. Michel Odent, unul dintre cei mai cunoscuti obstetricieni din Europa si promotor al nasterii cat mai putin traumatizante. In perioada 28 septembrie – 1 octombrie, Medlife si Stem SURE, alaturi de partenerii lor, il vor aduce la Bucuresti pe medicul obstetrician care a inspirat milioane de femei din intreaga lume in ceea ce priveste o nastere sanatoasa.
Comunicat de presa: Stem SURE va asteapta la Baby Expo Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, va asteapta la Baby Expo in perioada 8-11 decembrie 2011 Toate contractele incheiate pe perioada targului Baby Expo beneficiaza de 50% reducere din pretul procesarii tesutului ombilical