Cele mai citite
 


Bacău: Un bărbat a ajuns la medic cu degerături suprainfectate la picioare
joi, 22 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 76 de ani din comuna băcăuană Negri a uimit cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, după ce a ajuns în această unitate medicală având degerături cumplite la picioare, provocate de frigul de acum o lună şi jumătate.
'Pacientul Dumitru I. are degerături de gradul IV, suprainfectate, cu gangrenă la un picior şi a fost internat de urgenţă, pentru a primi tratament de specialitate, la secţia de Chirurgie Plastică a spitalului, compartimentul de arşi', a declarat, marţi, pentru AGERPRES Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al Spitalulului Judeţean de Urgenţă Bacău.
Potrivit medicilor care l-au consultat, 'cel mai probabil zona afectată de degerături va trebui amputată'.
În acest an au fost transportaţi şi au primit tratament pentru rănile provocate de ger opt băcăuani, alţi trei murind îngheţaţi. AGERPRES/(AS - Cornel Cepariu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bacău: O fetiţă de un an şi patru luni, moartă din cauza unei viroze netratate Rezultatele necropsiei efectuate de medicii legişti în cazul fetiţei în vârstă de un an şi patru luni, care a murit duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, au atestat faptul că "decesul a survenit din cauza unei pneumopatii virale netratate la timp", a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Mirela...
Bacău: Prelevare de ficat şi rinichi de la un bărbat în moarte cerebrală O echipă de specialişti din Bucureşti, Iaşi şi Bacău au finalizat, miercuri, prima prelevare de organe realizată în acest an la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.
Bacău: Spitalul Judeţean, obligat de judecători să plătească 500.000 de euro despăgubiri unui bolnav infectat cu stafilococ Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău va trebui să plătească 500.000 de euro în următoarele şase luni unui fost pacient care a fost infectat cu stafilococ auriu pe timpul internării în această unitate medicală, potrivit deciziei luate de o instanţă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).
Bacău: Cazuri grave în atenţia Colegiului Medicilor Biroul Executiv al Colegiului Medicilor Bacău a făcut, marţi, o primă analiză a două cazuri medicale, intens mediatizate în luna ianuarie, înregistrate la Spitalul Judeţean de Urgenţă /SJU/.
Bacău: Simulare a unei intervenţii în caz de cutremur la Spitalul Judeţean de Urgenţe Bacău Un exerciţiu în cursul căruia a fost vizat modul de acţiune în cazul unui cutremur s-a desfăşurat, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Bacău, cu participarea a mai mult de 150 de cadre medicale, dar şi a pacienţilor a căror stare de sănătate le-a permis sa fie prezenţi la această simulare...
Răniţii în accidentul de elicopter de la Bacău au o evoluţie favorabilă a stării de sănătate Militarul rănit săptămâna trecută în accidentul de elicopter de la Bacău şi care se află internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca are o evoluţie bună a stării de sănătate, conform aşteptărilor, a declarat, luni, pentru AGERPRES, prof. dr. Ioan Lascăr, şeful Departamentului de Chirurgie plastică şi ...