Cele mai citite
 


Botoşani: Angajat al Spitalului Judeţean 'Mavromati', concediat a cincea oară
joi, 22 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un angajat al Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a fost concediat pentru a cincea oară în mai puţin de trei ani.
Şeful Serviciului Resurse Umane, Normare, Organizare, Salarizare (RUNOS), Stelian Aivăncesei, a primit preaviz de concediere, după ce în 2011 a fost reangajat, pentru a patra oară, în urma unor decizii ale instanţei.
Aivăncesei a fost trimis în şomaj pe fondul reorganizării Spitalului Judeţean, ca urmare a comasării acestuia cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie.
'A cincea concediere era aşteptată de la data reintegrării. Nu mi-a imputat nimic. Am fost concediat ca urmare a reorganizării spitalului şi a serviciului RUNOS. Ei au renunţat la Serviciul RUNOS şi la birou şi au creat trei birouri', a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Stelian Aivăncesei.
Şeful Serviciului RUNOS a contestat măsura concedierii în instanţă. El a câştigat, până în prezent, toate procesele intentate Spitalului Judeţean, în două dintre dosare obţinând şi despăgubiri de 30.000 şi, respectiv, 10.000 de lei. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' vor participa la şedinţa CJ în care se va discuta comasarea Toţi medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani vor participa, joi, la şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind comasarea unităţii medicale cu alte trei spitale de interes judeţean. Medicul Gheorghe Apetroaie a declarat, luni,...
Botoşani: Spitalul Judeţean "Mavromati" aşteaptă aprobarea noii structuri organizatorice după comasare Noua structură organizatorică a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani, rezultată din comasarea cu Spitalul de Copii, Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie şi Spitalul de Psihiatrie, nu a fost aprobată de Ministerul Sănătăţii, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele...
Botoşani: Un angajat al Spitalului Judeţean 'Mavromati' cere despăgubiri de un miliard de euro de la statul român Juristul Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani a dat în judecată Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale (MMFPS), Guvernul şi Ministerul Finanţelor Publice pentru nerespectarea unui brevet social.
Botoşani: Sindicaliştii din Spitalul Judeţean ies în stradă pentru a cere comasarea cu alte trei spitale Angajaţii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani vor picheta, pe 29 septembrie, Consiliul Judeţean (CJ), a declarat liderul sindical al spitalului, Lia Temciuc.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Botoşani: A fost inaugurat noul compartiment de neurochirurgie al Spitalului Judeţean Mavromati Noul compartiment de neurochirurgie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani a fost inaugurat vineri, în prezenţa autorităţilor, dar şi a unor medici de la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi.