Cele mai citite
 


Botoşani: Criză de antirabice la Spitalul Judeţean 'Mavromati'
joi, 22 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani se confruntă cu o criză de ser antirabic, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, managerul unităţii, Ovidiu Mimor.
Potrivit acestuia, stocul de vaccin antirabic al Secţiei de boli infecţioase a fost epuizat, însă spitalul nu se poate aproviziona din cauza deficitului înregistrat la nivel naţional.
'Situaţia nu este doar la Botoşani. În întreaga ţară sunt probleme cu aprovizionarea pentru că s-a epuizat stocul celor de la Institutul 'Cantacuzino'. Avem promisiuni că în câteva zile vom primi dozele', a afirmat Mimor.
El susţine că, în cazuri urgente, există fie posibilitatea unor împrumuturi de vaccin antirabic de la alte spitale din judeţele vecine, fie achiziţia serului de către pacienţi, pe cheltuiala acestora. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Criză de vaccin antitetanos la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani se confruntă cu lipsa vaccinului antitetanos, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al unităţii, medicul Ştefan Bercea.
Botoşani: O persoană muşcată de viperă nu a putut fi tratată la Spitalul Judeţean Mavromati, din lipsă de vaccin Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani au fost în imposibilitatea de a asigura tratamentul de specialitate în cazul unui pacient muşcat de viperă, din cauza lipsei vaccinului antiviperin, a declarat, luni, medicul şef al Unităţii de primire a Urgenţelor, Petrică Rădăuceanu.
Criză de vaccin antitetanos la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' nu dispune de nicio doză de vaccin antitetanos, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul de îngrijiri al unităţii medicale, Ioan Asaftei.
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' a rămas fără vaccin antirabic Spitalul Judeţean 'Mavromati' Botoşani a epuizat rezervele de doze de vaccin antirabic, ca urmare a numărului mare de pacienţi muşcaţi de câini, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, managerul unităţii, medicul Cornel Enache.
Botoşani: Spitalul Judeţean Mavromati, obligat pentru a patra oară de instanţă să reangajeze un salariat Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani a fost obligat la plata unor daune morale de 30.000 de lei unui angajat, care a fost concediat ilegal de patru ori în mai puţin de doi ani. Magistraţii Tribunalului Botoşani au decis, miercuri, că deciziile de concediere ale fostului şef al Serviciului...
Botoşani: Operaţii restricţionate la Spitalul Judeţean "Mavromati" din cauza căldurii Medicii chirurgi de la Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' Botoşani refuză să mai efectueze operaţii, din cauza temperaturilor foarte ridicate din sala de operaţii. Decizia a fost luată după ce instalaţiile de aer condiţionat s-au defectat, iar temperatura din blocul operator a depăşit 40 de grade...