Cele mai citite
 


Buzău: Peste 300 de cazuri de rubeolă în 34 de şcoli
joi, 22 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În 34 de unităţi de învăţământ din judeţul Buzău se înregistrează 347 de cazuri de rubeolă, cu peste 120 mai multe decât săptămâna trecută.
"Dacă la sfârşitul săptămânii trecute în evidenţele Direcţiei de Sănătate Publică se aflau 224 de elevi bolnavi, numărul acestora a ajuns la 347 în 34 de unităţi şcolare", a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al DSP Buzău, Mihaela Voineagu.
Cele mai multe cazuri au fost înregistrate la Seminarul Teologic din Buzău, 100, la Colegiul Naţional 'Mihai Eminescu', 56 de cazuri, dar şi la Liceul 'Alexandru Marghiloman', Colegiul Economic, Şcoala Normală, Grupul Şcolar Nenişescu, toate din municipiul Buzău, precum şi Şcoala de Arte şi Meserii din comuna Ruşeţu.
"Elevii au fost izolaţi la domiciliu, iar câteva sute de contacţi au fost vaccinaţi", a mai spus sursa citată.AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Peste 600 de elevi din 50 de şcoli sunt diagnosticaţi cu rubeolă Un număr de 607 elevi din 50 de unităţi şcolare din judeţul Buzău sunt diagnosticaţi cu rubeolă şi au fost izolaţi la domiciliu.
Buzău:Număr record de cazuri de rubeolă în 31 de şcoli În judeţul Buzău, numărul cazurilor de rubeolă este cu peste o treime mai mare faţă de săptămâna trecută, ajungând la 224 de elevi bolnavi din 31 de unităţi şcolare.
Buzău: O treime din elevii Seminarului teologic s-au îmbolnăvit de rubeolă În 19 licee din judeţul Buzău s-au înregistrat în această săptămână 138 de cazuri de rubeolă, cu 46 mai multe cazuri decât săptămâna precedentă.
Buzău: Numărul cazurilor de rubeolă este în creştere Un număr 52 de cazuri de rubeolă şi două cazuri de rujeolă, aproape dublu faţă de săptămâna precedentă, au fost înregistrate la sfârşitul săptămânii trecute în judeţ.
Buzău: Elevii din trei localităţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, externaţi sub supraveghere medicală Toţi cei 15 elevi din localităţile Zoiţa, Ziduri şi Gura Teghii au fost externaţi joi din spitalele din Râmnicu Sărat şi Nehoiu, ei aflându-se sub supraveghere medicală.
Buzău: O treime din şcoli, fără autorizaţie sanitară de funcţionare Doar 448 din cele 785 de unităţi de învăţământ din judeţul Buzău sunt autorizate sanitar, dintre acestea 105 primind autorizaţie sanitară în ultimul an.