Cele mai citite
 


Sibiu: Victima unui accident, transportată cu ambulanţa privată
marţi, 6 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 62 de ani, lovită pe trecerea de pietoni de o maşină, pe DN1, la intrarea în municipiul Sibiu, a ajuns după o jumătate de oră la Spitalul Clinic Judeţean, cu o ambulanţă aparţinând firmei private ''Nursing Medica'' pentru că SMURD-ul şi ambulanţa de stat erau la alte accidente, relatează corespondentul AGERPRES.
Firma în cauză deţine ambulanţe care se deplasează la pacienţii care fac tratament cu insulină şi nu se pot deplasa la centrele medicale.
'Pacienta a fost transportată la spital cu o ambulanţă privată, cu un traumatism cranio cerebral închis şi se află sub supravegherea medicilor', a precizat Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

În mod normal, victimele accidentelor de circulaţie nu aşteaptă o jumătate de oră să fie preluate fie de ambulanţă, fie de SMURD, pentru a fi transportate la spital.
Dorin Drăghici, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă a declarat pentru cotidianul Tribuna, citat de AGERPRES, că nicio maşină de la ambulanţă nu a putut veni la timp la accident, pentru că toate cele şase maşini erau în judeţ, la alte intervenţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
STRÃIN, IUBESC ROMÂNIA/ Raed Arafat: România este ţara unde sunt acasă A conceput şi introdus în România un sistem inovator de intervenţii în situaţii de urgenţă, dat astăzi ca exemplu în alte ţări şi utilizat ca studiu de caz de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Toate acestea pornind la drum cu o maşină cumpărată la mâna a doua echipată cu girofaruri, pentru...
Accidente produse în Bucureşti în care au fost implicate ambulanţe - cronologie (2014-2016) Un grav accident în care a fost implicată o ambulanţă a avut loc la 1 iunie 2016, în rondul Baba Novac din Bucureşti. Ambulanţa care avea semnalele luminoase şi sonore pornite s-a răsturnat după ce un autoturism BMW i-a tăiat calea. Şoferul şi cele două persoane aflate în salvare au fost rănite.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
S.O.S. de la Managerul Serviciului de Ambulanţă:Judeţul Sibiu are nevoie de încă trei ambulanţe pentru Cod Roşu Judeţul Sibiu mai are nevoie de trei ambulanţe C2 care să facă faţă în cazul unui Cod Roşu, în prezent având doar două, una la SMURD, iar cealaltă la Ambulanţă. La Serviciul de Ambulanţă mai este nevoie de 28 de oameni şi înnoirea a 80 la sută din maşini, care ar trebui casate, a declarat marţi, într-o...
Teleorman: Intervenţii ale echipajelor SMURD în evenimente cu victime Pompierii militari din municipiul Turnu Măgurele şi o ambulanţă a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) au intervenit la un accident rutier soldat cu şapte victime, evenimentul producându-se pe DJ 642, între localităţile Islaz şi Moldoveni din judeţul Teleorman.