Cele mai citite
 


Iaşi: Asistenţii medicali şi moaşele, scutiţi de la plata cotizaţiei în timpul concediului de maternitate
joi, 22 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membrii Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGAMR) pot fi scutiţi de la plata cotizaţiei pe perioada suspendării calităţii de membru al organizaţiei, inclusiv în cazul concediului de maternitate.
Liliana Iordache, preşedintele OAMGMAMR Iaşi, a declarat, miercuri, că pentru a fi scutiţi de la plata cotizaţiei, membrii organizaţiei trebuie să solicite, în scris, suspendarea temporară din calitatea de membru al filialei judeţene de care aparţin, înainte ca suspendarea să intre în vigoare. Scutirea de la plata cotizaţiei nu operează retroactiv.
"Numai persoanele care au solicitat în scris filialei suspendarea calităţii de membru al organizaţiei sunt scutite de la plata cotizaţiei. Potrivit Hotărârii nr.24 din 2009, 'sunt scutiţi de la plata cotizaţiei asistenţii medicali generalişti, moaşele sau asistenţii medicali care au solicitat suspendarea calităţii de membru al OAMGMAMR pe durata suspendării'", a declarat presei Liliana Iordache. AGERPRES/(A - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Asistenţii medicali nu pot obţine adeverinţele de promovare Peste 300 de asistenţi medicali ieşeni care au promovat examenul de grad principal în cursul anului trecut susţin că nu pot obţine adeverinţele care certifică acest lucru.
Iaşi: Asigurări de răspundere civilă profesională pentru asistenţi medicali şi moaşe între 2.000 şi 10.000 de euro Asistenţii medicali şi moaşele vor încheia contracte de asigurare pentru răspundere civilă profesională între 2.000 şi 10.000 de euro pentru anul 2011, susţin reprezentanţii Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România.
Încă patru oraşe din România beneficiază de programul SAMAS - Sănătate pentru Mame şi Sugari Programul de consiliere perinatală SAMAS - Sănătate pentru Mame şi Sugari se extinde în alte patru oraşe din România - Craiova, Iaşi, Galaţi şi Bistriţa, informează un comunicat al organizatorilor transmis miercuri AGERPRES.
Iaşi: 800 de specialişti în urgenţe medicale, pregătiţi prin intermediul programelor europene Peste 800 de specialişti în domeniul urgenţelor medicale vor fi pregătiţi prin intermediul unui program european, în cadrul proiectului ''Formarea profesională în domeniul urgenţei medicale şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru personalul din sectorul sănătăţii''.
Iaşi: Cursuri în străinătate pentru asistenţii medicali Tinerii asistenţii medicali din Iaşi, absolvenţi de studii superioare, au ocazia să se perfecţioneze în străinătate la Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor - agenţie a Uniunii Europene cu sediul în Suedia.
Iaşi: Medicii şi asistenţii, învăţaţi cum să prevină îmbătrânirea cerebrală Un număr de 350 de medici şi asistenţi medicali din mai multe judeţe din Regiunea de Nord-Est a României vor fi beneficiari ai proiectului "Instruire în noile tehnologii medicale şi perfecţionare pentru medicii şi asistenţii medicali din ambulatorii de specialitate şi spitale în brain-aging".