Cele mai citite
 


Prahova: Tânăr cercetat pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu
miercuri, 21 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ploieşti, 21 mar /Agerpres/- Un ploieştean de 21 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins având asupra sa mai multe pliculeţe de etnobotanice, el fiind cercetat pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Prahova remis, miercuri, presei, tânărul a fost depistat de o patrulă de jandarmi care a fost solicitată să intervină, marţi seară, pentru aplanarea unui conflict în zona unei staţii de autobuz din municipiul Ploieşti.
În timpul intervenţiei, jandarmii au observat că una dintre persoanele implicate în altercaţie, respectiv ploieşteanul de 21 de ani, avea în mână patru plicuţele suspecte, despre care acesta a spus că sunt plicuri cu plante etnobotanice.
Tânărului i s-a întocmit dosar cu acte premergătoare pentru deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, acesta urmând a fi înaintat DIICOT Prahova, în vederea continuării cercetărilor. AGERPRES/(AS- Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Şapte persoane reţinute de DIICOT Ploieşti pentru trafic de droguri de risc Şapte persoane au fost reţinute, miercuri seară, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti într-un dosar privind traficul ilicit de droguri de risc, acestea urmând a fi prezentate Tribunalului Prahova cu propunere...
Prahova: Percheziţii într-un dosar de trafic de stupefiante, 17 persoane fiind aduse la audieri Ploieşti, 3 apr /Agerpres/- Procurorii DIICOT Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii într-un dosar privind traficul de stupefiante, 17 persoane, între care trei suspecţi de trafic de substanţe etnobotanice, fiind conduse la audieri.
Percheziţii ale DIICOT în Bucureşti şi Prahova privind traficul de etnobotanice Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti efectuează, miercuri dimineaţă, 11 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Prahova într-un dosar privind traficul ilicit de droguri.
Prahova: Percheziţii ale DIICOT în Ploieşti şi Bucureşti la magazine de etnobotanice Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti, desfăşoară, joi, o serie de percheziţii la magazine de etnobotanice din Bucureşti şi Ploieşti, dar şi la domiciliile celor doi patroni ai respectivelor puncte comerciale.
Prahova: Şapte persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc Tribunalul Prahova a emis joi mandate de arestare preventivă pentru şapte persoane acuzate de trafic de droguri de mare risc.
12 persoane reţinute pentru operaţiuni cu etnobotanice şi trafic de droguri Un număr de 12 persoane au fost reţinute de procurori DIICOT Ploieşti în urma a 13 percheziţii domiciliare care au avut loc, joi, în municipiile Ploieşti şi Râmnicu Vâlcea, într-un dosar privind efectuarea de operaţiuni cu etnobotanice şi trafic de droguri de risc.