Cele mai citite
 


Proiectul de lege privind comercializarea suplimentelor alimentare, în dezbaterea autorităţilor şi patrontelor de profil
joi, 22 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Patronatul Planta Romanica organizează miercuri o conferinţă de presă referitoare la proiectul de lege privind comercializarea suplimentelor alimentare şi a produselor stupului, propus de Ministerul Sănătăţii.
Potrivit patronatului menţionat, adoptarea acestei legi va bulversa piaţa plantelor medicinale şi aromatice, a produselor stupului şi a suplimentelor alimentare în general.
La eveniment vor participa preşedintele Patronatului Planta Romanica, dr Ovidiu Bujor, şi reprezentanţi ai Ministerului Agriculturii, Ministerului Sănătăţii, ANSVSA, Institutului de Bioresurse Alimentare şi Confederaţiei Naţionale Proagro.AGERPRES/(AS-Mariana Nica)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: PSD consideră haotică iniţiativa Ministerului Sănătăţii de comasare a unor spitale Preşedintele PSD Galaţi, deputatul Dan Nica, şi fostul secretar de stat în ministerul Sănătăţii, dr. Aurel Nechita, au criticat, joi, într-o conferinţă de presă, iniţiativa Ministerului Sănătăţii de comasare a unor spitale, despre care au spus că este una haotică pentru că nu se ţine cont de niciun criteriu...
Toader (PDL):Opoziţia a atacat la CCR ordonanţa privind desemnarea Ministerului Sănătăţii ca unitate de achiziţii publice centralizată PDL, UDMR şi PP-DD au atacat la Curtea Constituţională proiectul de lege de aprobare a ordonanţei 71/2012 privind desemnarea Ministerului Sănătăţii ca unitate de achiziţii publice centralizată, a declarat miercuri liderul deputaţilor PDL Mircea Toader.
Ministerul Sănătăţii doreşte înfiinţarea unor centre de arşi în afara celor din Bucureşti, susţine Arafat Prim-adjunctul ministrului Sănătăţii, secretarul de stat dr. Raed Arafat a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că în strategia Ministerului Sănătăţii este prevăzută înfiinţarea unor centre de arşi la nivel european, în afara celor din Bucureşti.
E. Nicolăescu: Noul proiect de lege a sănătăţii nu-şi propune decât înlocuirea actualului management cu politrucii portocalii Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a criticat joi, într-o conferinţă de presă, intenţia Ministerului Sănătăţii de a modifica actuala Lege a sănătăţii, susţinând că prin noile reglementări nu se urmăreşte decât înlocuirea actualului management al instituţiilor sanitare cu "politruci portocalii".
Sibiu: Mamele se pot interna cu copiii la Infecţioase, în urma avertizării Ministerului Sănătăţii Mamele se pot interna la cerere, cu copiii bolnavi, în Secţia de Infecţioase a Spitalului de Pediatrie din Sibiu, ca urmare a avertizării emise de Ministerul Sănătăţii către acest spital, în urma numeroaselor plângeri înregistrate de părinţi.
Alexandru Rafila (MS): Acces la piaţa asigurărilor publice de sănătate pentru privaţi, la 2 ani de la adoptarea legii Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii dr. Alexandru Rafila a declarat, luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că operatorii privaţi vor avea acces pe piaţa asigurărilor de sănătate din banii publici în doi ani după adoptarea Legii Sănătăţii.