Cele mai citite
 


Satu Mare: Ambulatoriul Spitalului Negreşti Oaş, modernizat şi dotat din bani europeni
joi, 22 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulatoriul Spitalului Negreşti Oaş fost modernizat şi urmează să fie dotat cu aparatură modernă printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de 2,8 milioane lei.
Potrivit unui comunicat de presă transmis marţi AGERPRES, Consiliul Judeţean Satu Mare a câştigat proiectul 'Modernizare Ambulatoriu Integrat al Spitalului Orăşenesc Negreşti-Oaş', finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013, în valoare totală de 2.885.384,06 lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 2.213.578,92 lei. Lucrările privind modernizarea clădirii au fost deja efectuate, fiind demarată licitaţia pentru achiziţionarea echipamentelor medicale.
Valoarea totală estimată a contractului de furnizare a mobilierului şi a echipamentelor medicale este de 1.485.995 lei fără TVA, din care echipamentele medicale de ultimă generaţie au o valoare estimată fără TVA de 1.419.760 lei, iar mobilierul are o valoare estimată fără TVA de 66.235 lei. Astfel, vor fi achiziţionate electrocardiografe, ecograf color, electroencefalografe, ecograf color Doppler, precum şi alte echipamente şi aparatură medicală de ultimă generaţie.
"Odată cu implementarea acestui proiect, locuitorii din zona Oaşului vor beneficia de servicii medicale de calitate. Proiectul urmăreşte creşterea calităţii serviciilor de asistenţă medicală şi eficientizarea acestora, prin îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor de sănătate şi propune atingerea următoarelor obiective: reabilitarea şi echiparea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orăşenesc Negreşti Oaş, creşterea capacităţii de acordare a serviciilor medicale, prin dotarea cabinetelor medicale cu echipamente medicale de ultimă generaţie şi mobilier", precizează sursa citată. AGERPRES /(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Ministrul Elena Udrea a semnat contractul de finanţare pentru spitalul Negreşti Oaş Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat, luni, contractul de modernizare a ambulatoriului spitalului Negreşti Oaş, proiect cu finanţare europeană în valoare de 2,8 milioane lei.
Arad: Ambulatoriul integrat al SCJU va fi modernizat cu bani europeni Consiliul Judeţean Arad a reuşit să obţină o nouă finanţare având ca destinaţie reabilitarea, modernizarea şi echiparea cu aparatură de specialitate a Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, contractul fiind parafat în penultima zi a anului trecut, a informat marţi, în...
Caraş-Severin: Noi echipamente pentru spitalul din Caransebeş, cu sprijinul unui program european Contractul de finanţare pentru proiectul 'Reabilitarea, modernizarea şi dezvoltarea activităţilor de ambulatoriu în specialitatea radiologie-imagistică medicală şi TBC din Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş, judeţul Caraş-Severin' a fost semnat luni, la sediul Primăriei municipiului de pe Sebeş...
Covasna: 22 milioane de euro pentru modernizarea şi dotarea Spitalului de Urgenţă din Sf. Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 22 milioane de euro prin Programul Operaţional Regional (POR) pentru modernizare şi dotare cu echipamente şi aparatură medicală, contractul de finanţare a proiectului fiind semnat vineri, în prezenţa ministrului Dezvoltării Regionale şi...
Finanţare din fonduri europene pentru comunităţile locale din judeţul Satu Mare Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat, luni, cu prilejul unei vizite efectuate în judeţul Satu Mare, trei contracte de finanţare prin Programul Operaţional Regional, a căror valoare totală se ridică la circa 2,5 milioane de euro, informează ministerul de resort.
Covasna: 22 de milioane de euro, pentru modernizarea şi dotarea Spitalului de Urgenţă din Sfântu Gheorghe Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe va beneficia de 22 de milioane de euro prin Programul Operaţional Regional (POR) pentru modernizare şi dotare cu echipamente şi aparatură medicală, iar contractul de finanţare a proiectului urmează să fie semnat până la sfârşitul acestei luni.