Cele mai citite
 


“Sarcina sanatoasa, copil sanatos. Dileme vechi – raspunsuri noi”
joi, 22 martie 2012   ::   1 Comentarii :: :: Stiri, Pediatrie, Obstetrica - Ginecologie, Mama si copilul
 

 

 

Prof. Kevin Spencer- Fetal Medicine Foundation participa la seminarul "Sarcina sanatoasa, copil sanatos. Dileme vechi – raspunsuri noi" in perioada 23-24 martie la hotelul Vega din Mamaia, Constanta. De asemenea, Prof Kevin Spencer este Director al Serviciului de Screening Prenatal de la Harold Wood Hospital, Romford, Essex, UK.  

 Evenimentul este organizat de Euromaterna, cel mai modern spital privat de obstetrica – ginecologie din Constanta in parteneriat cu Universitatea Ovidius – Facultatea de Medicina si Colegiul Medicilor Constanta.
 
Prin aceasta manifestare stiintifica, Euromaterna isi doreste sa promoveze in mediul medical constantean  si nu numai, standardele si recomandarile Fetal Medicine Foundation (FMF) in ceea ce priveste screeningul de anomalii fetale pentru primul trimestru de sarcina. FMF este recunoscuta in intreaga lume pentru calitatea si certificarea stiintifica a standardelor sale.
 
Spitalul Euromaterna  intelege importanta majora a screeningului de prim trimestru si de aceea va utiliza in cadrul Centrului de diagnostic antenatal BRAHMS KRYPTOR Compact Plus. Acesta reprezinta standardul de aur pentru screeningul biochimic de prim trimestru si indeplineste cu succes criteriile de inalta calitate stiintifica cerute de FMF (Fetal Medicine Foundation). 
 
Screeningul biochimic prenatal din ser matern este o metodă non-invazivă iar obiectivul acestui test este de a detecta sarcinile cu risc crescut pentru cele mai comune anomalii cromozomiale (sindromul Down, trisomie 18 etc) şi de asemenea de a reduce proporţia femeilor care ar fi trebuit să se supuna unor metode invazive de diagnostic. Acest test se adreseaza fiecărei femei însărcinate. Se bazează pe măsurarea şi cuantificarea unor markeri biochimici  produşi de către fetus sau placentă şi care trec în sângele matern.
 
Viitoarele mame pot afla, astfel, inca din primele saptamani de viata ale fatului daca acesta prezinta risc cresut de anomalii, malformatii fetale si pot apela in consecinta la diferite posibilitati terapeutice.
 
Pentru mamicile din Constanta si Bucuresti, si nu numai,   metoda Gold Standard  - Kryptor Compact Plus este folosita  la Euromaterna si in centrele medicale private MedLife si Matei Basarab, ambele din Bucuresti, unde pot beneficia de testul combinat, la recomandarea medicului sau din proprie initiativa.
 
Importatorul Kryptor Compact Plus este HK&ZY Best Pharma Distribution SRL, o companie romaneasca, cu capital integral privat.
 
Firma  ofera echipamente, dispozitive medicale, precum si alte produse farmaceutice necesare dotarii si functionarii in bune conditii a cabinetelor medicale, policlinici si spitale avand urmatoarele specializari medicale: Obstetrica-Ginecologie, Urgente, Chirurgie (transplant hepatic) Hematologie (hemofilie), Boli infectioase (Hepatect).

  

Notare
Comentarii
Interesant articol.
Am dezvoltat un articol pentru femeile ce se gindesc sa ramina insarcinate:
http://opinforeview.blogspot.com/


Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
O sarcina sanatoasa, o familie fericita! - Noi metode pentru depistarea Sindromului Down Miercuri, 9 mai, in cadrul unei conferinte de presa tinute la Hotelul Novotel, jurnalistii din presa medicala si generalista au primit informatii corecte despre cea mai performanta metoda din acest moment pentru depistarea Sindromului Down in primele luni de sarcina. Demersul acestei conferinte de presa...
Constanţa: "Sarcină sănătoasă, copil sănătos" - seminar medical internaţional Spitalul privat 'Euromaterna', în parteneriat cu Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii 'Ovidius', organizează în perioada 23 - 24 martie, la hotelul Vega, din Mamaia, cursul 'Sarcină sănătoasă, copil sănătos. Dileme vechi - răspunsuri noi'.
Noi metode pentru depistarea sindromului Down Depistarea sindromului Down în primele luni de sarcină se poate face acum prin metode noi.
Actualitaţi in depistarea prenatala a sindromului Down Asociaţia Ecografie Plus in parteneriat cu UMF Grigore Popa Iasi si Colegiul Medicilor Iasi organizează, sambata, 28 aprilie 2012, cel de-al patrulea curs de ecografie fetală, întitulat „Aspecte practice în screening-ul şi diagnosticul prenatal pentru patologia cromozomială”.
Sarcina dupa varsta de 40 de ani Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Noua metoda de screening prenatal acreditata la nivel international, in clinicile PRIVATE din Romania Reprezentantul Torus PHARMA, alaturi de compania BRAHMS, producatori ai serviciilor golden standard de screening biochimic pentru sindromul Down, prezinta viitoarelor mame noua metoda de screening prenatal acreditata la nivel international. Acestea pot evita neplacerile prin testarea noua si moderna...