Cele mai citite
 


SANITAS cere includerea personalului din sănătate în legea privind amnistierea fiscală a funcţionarilor publici
vineri, 23 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Federaţia SANITAS din România a transmis joi un comunicat prin care solicită includerea personalului contractual din sectoarele sănătate şi asistenţă socială în legea privind amnistierea fiscală a funcţionarilor din administraţia publică.
'Este vorba de personalul care a beneficiat de sporuri la salariul de bază, potrivit Legii nr. 304/2008, privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 17/2008, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 115/2004, privind salarizarea şi alte drepturi ale personalului contractual din unităţile sanitare publice din sectorul sanitar', a declarat Leonard Bărăscu, preşedintele SANITAS.
Conform comunicatului, categoria de salariaţi menţionată a fost obligată, prin decizia Curţii de Conturi, să restituie sumele obţinute în perioada 2008-2010, în acest sens invocându-se argumente birocratice şi de ordin procedural, deşi drepturile câştigate au fost acordate în baza Legii nr. 304/2008. AGERPRES/(AS-Magdalena Tănăsescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sindicaliştii din Sănătate pichetează Ministerele Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor Publice, în perioada 9 -13 aprilie Federaţia SANITAS din România va organiza, în perioada 9 -13 aprilie 2016, adunări publice în faţa Ministerelor Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor Publice, ameninţând cu greva generală dacă revendicările înaintate autorităţilor nu vor soluţionate, informează un comunicat al Federaţiei SANITAS.
Sindicaliştii din Sănătate ameninţă cu greva generală dacă situaţia sectorului sanitar nu va fi reglementată Federaţia SANITAS din România va organiza, în perioada 9 -13 aprilie 2016, adunări publice în faţa Ministerelor Sănătăţii, Muncii şi Finanţelor Publice, ameninţând cu greva generală dacă revendicările înaintate autorităţilor nu vor soluţionate, informează un comunicat al Federaţiei SANITAS.
Sepi: Pregătim o grevă generală adevărată în sectorul de sănătate şi de asistenţă socială Federaţia Sanitas pregăteşte o grevă generală în sectorul de sănătate şi de asistenţă socială, a declarat, luni, prim-vicepreşedintele Federaţiei Sanitas, Marius Sepi.
Sepi (SANITAS): Am cerut ministrului Sănătăţii să ne sprijine în vederea creşterii salariilor în Asistenţa Socială Federaţia Sanitas solicită sprijinul ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, pentru creşterea salariilor personalului din Asistenţă Socială.
Federaţia SANITAS suspendă protestele până pe 15 septembrie 2014 Federaţia SANITAS din România a decis să suspende acţiunile de protest până pe data de 15 septembrie a.c., solicitând Guvernului să identifice, în acest interval de timp, sursele de finanţare necesare unei creşteri salariale pentru toţi angajaţii din sistem, se arată într-un comunicat remis miercuri...
Sindicaliştii din cadrul Federaţiei SANITAS Iaşi protestează în perioada 26 aprilie-18 mai Sindicatul SANITAS din judeţul Iaşi, alături de celelalte organizaţii SANITAS componente ale Federaţiei SANITAS România, participă în perioada 26 aprilie-18 mai a.c. la un program de proteste determinate de nemulţumirile tot mai mari existente în rândul salariaţilor din sistemul sanitar şi al celor din...