Cele mai citite
 


Zgonea cere demisia de onoare a lui Toader din funcţia de lider al deputaţilor PDL
vineri, 23 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deputatul Valeriu Zgonea, vicepreşedinte PSD, consideră că demisia lui Mircea Toader din funcţia de lider al grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor ar fi "un gest firesc" în contextul cazului deputatului Mihail Boldea, care "a fugit din ţară".
"USL consideră inacceptabil faptul că un deputat al Puterii, acuzat că a comis infracţiuni grave, a fugit, pur şi simplu, din ţară, cu maşina, iar procurorii DIICOT au aflat acest lucru după două zile. Opoziţia şi-a făcut datoria şi a asigurat cvorumul necesar ca Parlamentul să aprobe solicitările procurorilor, în timp ce mulţi dintre parlamentarii puterii au chiulit", a afirmat Zgonea într-un comunicat remis joi AGERPRES.
Potrivit deputatului PSD, imaginea Parlamentului României, instituţia fundamentală a democraţiei, "este afectată de cazul Mihail Boldea" - primul parlamentar dat în urmărire internaţională, numele său figurând pe lista celor mai căutaţi infractori români.
"Mihail Boldea a fost promovat şi susţinut în cariera politică de către dl Mircea Toader, liderul grupului PDL din Camera Deputaţilor. Fratele lui Mihail Boldea, Valentin Boldea, a fost numit în funcţia de de şef al Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică Galaţi, în noiembrie 2009, fiind recomandat călduros pentru această funcţie de către dl Mircea Toader. Zilele trecute, Valentin Boldea a venit la Bucureşti pentru a susţine examenul pentru postul de Director al Direcţiei de Sănătate Publică, fluturând o hârtie semnată de şeful deputaţilor PDL, Mircea Toader, prin care partidul îl susţinea pentru funcţia respectivă. În acest context, consider că demisia de onoare a dlui Mircea Toader din funcţia de lider al grupului parlamentar PDL ar fi un gest firesc. Nu cred că putem avea o colaborare bazată pe seriozitate şi responsabilitate la nivelul grupurilor parlamentare, atâta vreme cât mentorul lui Mihail Boldea rămâne liderul grupului PDL", a încheiat deputatul PSD. AGERPRES/(AS-Cătălina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ANI: Valentin Boldea, fost director executiv al DSP Galaţi, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 2011-2012 Fostul director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi Valentin Boldea s-a aflat în incompatibilitate între 4 februarie 2011 şi 10 aprilie 2012, când a deţinut în paralel şi funcţia de medic în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei", a anunţat marţi Agenţia...
Declaraţie politică - Sorin Mihai Grindeanu (PSD) Parlamentul României,Camera Deputaţilor
Galaţi: Spitalul de Boli Cronice Iveşti a fost redeschis Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor, Dan Nica (PSD), candidat USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 5 Galaţi, a participat, joi, la redeschiderea Spitalului de la Iveşti, după ce unitatea sanitară a fost închisă în ultimul an şi jumătate.
Galaţi: Numărul consumatorilor de droguri a scăzut semnificativ Numărul persoanelor care au ajuns, în primele şase luni ale acestui an, la camerele de gardă ale spitalelor din Galaţi ca urmare a consumului de droguri/substanţe noi cu efecte psihoactive (SNPP) a scăzut considerabil faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat marţi directorul Direcţiei de...
Galaţi: Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică verifică apa din zona seismică de la Izvoarele Echipe ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi verifică apa din fântânile zonei seismice de la Izvoarele după ce localnicii au reclamat că apa şi-a schimbat culoarea, are un gust ciudat şi miroase a sulf, a anunţat, marţi, directorul instituţiei Valentin Boldea.
Galaţi: Directorul Spitalului Municipal din Tecuci, plasat sub control judiciar Directorul Spitalului Municipal "Anton Cincu" din Tecuci, Teodor Negru, a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile pentru suspiciuni de săvârşire a unor infracţiuni de corupţie, se arată într-o informare transmisă, marţi, de Biroul ce presă şi informare publică a Direcţiei Naţionale...